Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище

ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:
Времето, през което са полагани грижи за човек с право на чужда помощ, 
Заболелите спешни медици в Пазарджик са 11 и техни колеги от филиалите в областта ще бъдат командировани,
ДНЕС в Исторически музей – Стрелча  наградиха отличените в общинския конкурс за детско и ученическо творчество
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ ОТБОР...
Повече от 20 години ОПТИКС е лидер в областта на високотехнологичното оптично производство
На 10 август в Исторически музей - Панагюрище по инициатива на Родов комитет "Райна Княгиня"
Футболисти и автомобилисти ще бъдат отличени отделно от ТОП десетката; сн. вдясно - част от ресорната комисия на ОбС. Футболисти и автомобилисти ще бъдат отличени отделно от ТОП десетката; сн. вдясно - част от ресорната комисия на ОбС. oshtepan.com

Спортист №1 на Панагюрище в тайна до последно

Написана от  Вторник, 17 Декември 2013 09:40
От 17 имена имаха право да подредят своята десетка за Спортист на 2013 година в община Панагюрище снощи общинските съветници от комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт и представители на медиите.
Председателят на просветната комисия Недялка Наплатанова уточни, че една от целите е тази година победителите да останат в тайна до последно и имената им станат известни на церемонията, която ще се състои през януари. На въпроси защо липсват представители на автомобилистите и футболистите, бе обяснено, че те ще бъдат отличени извън традиционната десетка, с други награди.
Предложените от Асоциацията имена бяха – Иван Хърков – самбо, Николай Цветанков – лека атлетика, Тодор Каловски – самбо, Калоян Галчев – таекуондо, Ангелина Симеонова – хандбал, Цветан Немигенчев – лека атлетика, Йорданка Тодорова – хандбал, Никола Петкански – джудо, Пейо Йончев – лека атлетика, Нелина Петришка – тенис на маса, Георги Ланджев – лека атлетика, Георги Джевелеков – тенис на маса, Ивелина Дюлгярова – лека атлетика, Ненка Тушлекова – тенис на маса, Никола Ралчев – лека атлетика, Цветана Благова – таекуондо и Стайко Танковски – таекуондо. Пояснено бе, че класирането на Асоциацията ще е с тежест 1,5, а с коефициент единица ще са вотът на комисията на ОбС плюс гласа на ресорния зам.-кмет Галина Матанова и на медиите. По предложение на Асоциацията в понеделник не бе гласувано за треньор на годината, защото той автоматично ще бъде предопределен от избора на спортист №1.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси