Следвайте ни и в социалните мрежи:

               

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:
В събота криминалисти от РУ-Панагюрище установили,
В момента тече предизборна кампания и с водещите партии сме конкуренти в нея, но няма нищо по-важно от човешкия живот
Бюрото на Европейския парламент в България организира церемония по връчване на Гражданската награда за 2020 г. и 2021 г. на 22 октомври.
Шопинг събитието „Черен петък“ се случва на последния петък от ноември или в дните и седмиците около него.
Водачът на листата на Демократична България в Пазарджик Антоанета Цонева разкритикува последните мерки
Цвятко Цветков и Илчо Машев на почетната стълбица Цвятко Цветков и Илчо Машев на почетната стълбица СНИМКИТЕ са предоставени от СК "ОДИН"

Златен медал, сребърни и бронзови отличия спечелиха състезателите на СК "ОДИН" на Държавното по таекуон-до ITF

Написана от  Вторник, 10 Март 2020 12:36
На 7 и 8 март в зала „Арена Асарел” в Панагюрище се проведе Държавното първенство по Таекуон-До ITF
в дисциплините – форма, специална техника и самозащита. Участваха над 500 състезатели във всички възрастови групи. Сред тях бяха и 19-те таекуондисти от СК „ОДИН” – Панагюрище, които се представиха достойно, като част от тях се класираха на призовите места и обогатиха колекцията от медали на школата си.
Въпреки травмата, която му създаваше проблеми по време на подготовката за форума, при юношите старша възраст с черен колан на форма Илчо Машев се представи изключително. Той показа отлично владеене на техниките, отработвайки с точност и най-малкия детайл в тях. Нямаше друг юноша с черен колан, който да е по-добър от него, и Илчо безапелационно спечели златен медал, получавайки поздравления от различни страни.
При юношите с червени колани трето място на форма спечели Нено Чернирадев, а при сините колани с червена лента бронзов медал завоюва Добри Байков.
При девойките Мирослава Райчева също се представи много добре и успя да вземе бронзово отличие.
При мъжете в дисциплината специална техника отлична демонстрация направи
Цвятко Цветков, който спечели второ място и си тръгна със сребърен медал.
Пак при мъжете, но в дисциплината форма, много добра техника демострираха Гаврил Христосков, който спечели второ място и сребърен медал, а Стайко Танковски се класира трети и получи бронзово отличие.
При децата на форма Цветиана Раленекова също се пребори за бронзов медал.

Инструкторът на панагюрските състезатели Здравко Еров е доволен от представянето на одинци, макар от някои от тях да е очаквал повече.
Заради обявената грипна епидемия в цялата Българската федерация по Таекуон-ДоITF бе предприела необходимите мерки за здравето на участниците и всички - официални лица, съдии, треньори и състезатели - бяха прегледани от лекари, преди да влязат в залата.
Шампионатът беше и квалификация за националния отбор, който ще защитава честта на страната ни на Европейското първенство в Прага, Чехия,през април.
От СК „ОДИН” в националния отбор са включени Илчо Машев, Стайко Танковски, Нено Чернирадев и Николай Такучев. Тримата ще бъдат на подготвителен лагер в Благоевград, а Ники Такучев ще тренира в Панагюрище.
Оценете
(0 гласа)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Абониране

Въпроси