Следвайте ни и в социалните мрежи:

Областният управител Стефан Мирев и директорът на Областно пътно управление-Пазарджик инж. Мая Шимбова
"АСАРЕЛ-мЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
провежда офертно проучване за избор на фирма
На 1 март - Сирни Заговезни, в селата Бъта, Попинци и Елшица ще бъде спазен обичаят
За изграждане и оборудване на физкултурни салони в българските училища по бюджета на Министерството на младежта и спорта
Правителството одобри допълнителни разходи в размер на 10,4 млн. лв. по бюджета на Министерството на земеделието, храните и горите. 
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Лекоатлетът Иван Иванов /в средата/ Лекоатлетът Иван Иванов /в средата/ СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Лекоатлетът Иван Иванов от КЛА "Оборище" грабна първия си медал за 2020 година

Написана от  Понеделник, 27 Януари 2020 12:39
 
Невероятно бягане на 3000 м направи панагюрският 18-годишен лекоатлет Иван Иванов на националния шампионат
за юноши и девойки старша възраст, провел се на 25 и 26 януари в столичната зала "Асикс Арена". Треньорката му Катя Кроснароваа е възхитена от мъжеството и спортния дух на избрания за Спортист №1 на Община Панагюрище за 2019 г. В телефонен разговор г-жа Кроснарова каза, е тази дължина е дебют за Иван, за когото тежката контузия от състезанието в Черна гора миналата година все още не е отшумяла. Заради контузията спортистът на КЛА "Оборище" през последните два месеца не е тренирал бягане, а единствено плуване и то благодарение на изпълнителния директор на "Бунай" АД инж.Стоян Мачеев, който му е осигурил карта. Всеки ден Иван правеше по 40-50 дължини на басейна в Панагюрищеразказа г-жа Кроснарова. Тя е много щастлива от постигнатия резултат на Иван Иванов, тъй като до последно се е чудела дали изобщо д го включва в националния шампионат заради травмата. Но Спортист №1 на Община Панагюрище за 2019 година доказа, че няма невъзможни неща. До последната обиколка той поддържаше трета позиция и накрая буквално отвя конкурентите си, изправяйки публиката на крака. Иван Иванов пробяга дебютните си 3000 м за 9.21.74 и спечели сребърен медал. Треньорката му коментира, че, ако е бягал и втора серия, е щял да подобри резултата си, но заради контузията е убедила Иван да пропусне това бягане.
Катя Кроснарова препотвърди мнението си, което изказа по време на награждаването на десетте най-добри спортисти на Общината, е Иван Иванов е универсален лекоатлет. Според нея такъв състезател в Панагюрище скоро няма да се роди.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси