Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес Министерският съвет на свое заседание прие Решение преброяването на населението и жилищния фонд в Република България
Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в ДИРЕКЦИЯ „БЮРО ПО ТРУДА”- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
РЗИ- Пазарджик информира днес за 16положителни проби за COVID-19. Пробите са на 12 жени и 4 мъже на възраст от 21 до 83 години.
За предстоящия пролетен сезон ФК „Оборище“ направи днес първата си тренировка на стадион „Орчо Войвода”.
Със символична първа копка днес - 18 януари, започна строителството на третия етап от разширението на Хотел & SPA „Каменград“ в Панагюрище. 
Отлично се представиха кикбоксьорите на СК "ОПТИКС" на турнира "София Оупън" СНИМКИ: Павлина Вайсилова

Отлично се представиха кикбоксьорите на СК "ОПТИКС" на турнира "София Оупън"

Написана от  Петък, 20 Декември 2019 12:29
 
Отлично се представиха състезателите на СК "ОПТИКС" в турнира по кик бох "София Оупън", който бе с международно участие
и се проведе на 15 декември в столицата.
От пет участници четири се върнаха с медалиПри юношите старша възраст в категория 63 кг. Стайко Танковски игра 3 срещи в дисциплината кик лайт и безапелационно заслужи първото място, като издигна златната купа на почетната стълбица. В дисциплината лайт контакт Стайко не се представи в най-добрата си форма, претърпя загуба от представител на домакините и получи бронзов медал. Стайко тренира от 11 години таекуон-до, а от почти 4 години и кик бокс, който споделя, че му е повече на сърце, понеже е по-свободна игра откъм правила. Тренира по 3-4 пъти  по 2 часа, но си дава сметка, че това не е достатъчно, за да се класира на европейско и световно първенство.
Винаги може и повече, разсъждава 14-годишната Силвана Байкова, която се състезава при девойките младша възраст в категория 50 кг. В дисциплината кик лайт тя игра с представителки на град Дупница и град София, като имаше надмощие над първата. Много малко не й достигна да победи състезателката на домакините и остана на второ място в класацията, получавайки среберен медал. Същото отличие Силвана спечели и в дисциплината лайт контакт.
При 10-12-годишните в категория 37 кг. Николай Такучев игра с 4 противници, като първите три срещи не остави никакви надежди у състезателите на София.

Финалът с момчето от Перник обаче се оказа доста труден, защото и двама бяха равностойни и съдиите свириха продължение една минута. В нея Ники успя да обърне играта в своя полза и грабна златната купа. В дисциплината кик лайт той победи представителя на домакините, но падна от състезател на СК "Тангра".
При 10-12-годишните, но в категория 47 кг., се състезава и
Петър Костурков. Той тренира само от 10 месеца, но вече има няколко спечелени отличия. На турнира "София Оупън" в дисциплината лайт контакт Петьо спечели една среща и една загуби, и така се класира на второ място. В корейското бойно изкуство таекуон-до досега момчето няма загуба и вече има в колекцията си 4 златни медала.
Макар да не е доволен от преставянето си, добро впечатление остави у връстниците си и техните инструктори и Георги Байков. Той се състезава в категория 37 кг., но не успя да се стегне психически и загуби първата среща, с което приключи участието си.
 
Инструкторът на СК "ОПТИКС" Здравко Еров много е доволен от своите възпитаници и е убеден, че могат да постигнат още по-добри резултати, ако тренират по-сериозно. 
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси