Следвайте ни и в социалните мрежи:

Областният управител Стефан Мирев и директорът на Областно пътно управление-Пазарджик инж. Мая Шимбова
"АСАРЕЛ-мЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
провежда офертно проучване за избор на фирма
На 1 март - Сирни Заговезни, в селата Бъта, Попинци и Елшица ще бъде спазен обичаят
За изграждане и оборудване на физкултурни салони в българските училища по бюджета на Министерството на младежта и спорта
Правителството одобри допълнителни разходи в размер на 10,4 млн. лв. по бюджета на Министерството на земеделието, храните и горите. 
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Медалистите Илчо Машев, Гаврил Христосков и Добри Байков Медалистите Илчо Машев, Гаврил Христосков и Добри Байков СНИМКИ: Павлина Вайсилова

И тримата таекуондисти на СК "ОДИН" се върнаха с медали от Международния турнир "Гърция Оупън 2019"

Написана от  Четвъртък, 19 Декември 2019 21:31
И тримата състезатели на панагюрския СК "ОДИН" - Гаврил Христосков, Илчо Машев и Добри Байков,
 които участваха като част от националния отбор на България по таекуон-до в престижния Европейски турнир от веригата G1 Гърция Оупън 2019, се представиха отлично. 
Гаврил Христосков за първи път участва в надпреварата за медали
при мъжете на спаринг, като се състезава в категория 64 кг.

В индивидуалното първенство той изигра две срещи - със състезатели от Гърция и Аржентина. Въпреки че противниците му бяха по-големи по възраст и по-силни, Гаврил успя да победи представителя на домакините, но загуби от аржентинеца. Това му донесе бронзов медал. В отборната надпревара обаче Гаврил получи първото място. Въпреки че тренира таекуон-до от 8 години, той си дава сметки, че би постигнал още по-добри резултати, ако увеличи тренировките. 
Илчо Машев се състезава на форма в категория 75 кг., първи дан (черен колан), при юношите старша възраст.

Той се изправи срещу състезатели от Украйна и Босна, които победи, но на четвъртфинал претърпя загуба от представител на домакините и отпдна от призовата тройка. На спаринг обаче с техничните си умения Илчо се пребори за бронзов медал. И трите му срещи бяха с гърци, двама от които победи, но на полуфинала претърпя загуба. След отборното на спаринг Илчо Машев окичи гърдите си със златен медал. Илчо Машев от 10 години е в залата и преди няколко месеца повиши степента си, като защити черен колан. Три поредни години е носител на наградата "Дух и сила", учредена  в памет на Кръстьо Тютюнджиев.
При юношите старша възраст на спаринг се състезава Добри Байков в категория 63 кг., където претендентите за медали бяха 16. Той имаше четири срещи и то все с представители на Гърция. В три от срещите Добри победи съперниците си, но на финала падна и трябваше да се задоволи със сребърния медал.
Инструкторът на таекуондистите Здравко Еров е много доволен от представянето на младежите в престижния турнир в Гърция, провел се на 14-15 декември.Оценете
(0 гласа)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси