Следвайте ни и в социалните мрежи:

Бюрото на Европейския парламент в България организира церемония по връчване на Гражданската награда за 2020 г. и 2021 г. на 22 октомври.
Шопинг събитието „Черен петък“ се случва на последния петък от ноември или в дните и седмиците около него.
Водачът на листата на Демократична България в Пазарджик Антоанета Цонева разкритикува последните мерки
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на купувач
Снощи около 19.00 часа служители на РУ-Панагюрище спрели за проверка „Мерцедес
Честването на 183 години от рождението на именития панагюрец проф.Марин ДРиново започна с връчване
Моменти от брифинга за спектакъла "Светът на Златните момичета" Моменти от брифинга за спектакъла "Светът на Златните момичета" СНИМКИ: Павлина Вайсилова

Досегът на Златните момичета с оригинала на Панагюрското златно съкровище ще им донесе успех, вярва Илиана Раева

Написана от  Вторник, 10 Декември 2019 12:14
 
Програмата, която ще представим, е подготена специално за вашия град, каза днес на брифинг известната гимнастичка Невяна Владинова
по повод спектакъла "Светът на златните момичета"който ще бъде представен тази вечер в зала "Арена Асарел" в Панагюрище. Това е изключителен спектакъл, много съм благодарна на господин и госпожа Цоцоркови за осъществяването на тази среща. За нашите момичета е много вълнуващо да бъдат в града на Панагюрското златно съкровище и вярвам, че досега им с него ще бъде добра поличба и ще им донесе успех догодина в София, когато ще се проведе краят на олимпийския цикъл за определяне на призовата тройка. Това каза председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която даде начало на брифинга.

Ще оставим в Панагюроище чстица от таланта, а ще отнесем със себе си смелостта, духа, волята и силата на българина, каза още Илиана Раева. Тя изрази вярата си, че спектакълът ще е много вълнуващ и с много положителни емоциии, защото са подготвени много приятни изнанади. 
За впечатляващото събитие още в първите дни от съобщението за гостуването му в Панагюрище са продадени две трети от билетите, а дни преди тази вечер са продадени не само всички билети за седящи, а и доста за правостоящи. 
Златните момичета ще участват в уникална фотосесия с Панагюрското златно съкровище, а преди края на срещата си с медиите Симона Дянкова и Невяна Владинова се снимаха с копието на знамето, ушито от Райна Княгиня.
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Абониране

Въпроси