Следвайте ни и в социалните мрежи:

Община Панагюрище ще подпомогне финансово издаването на 9 книги по проекта „Панагюрище – духовност и творчество в едно“.
Присъедини се към нашия отбор … очакваме те!
В съботата преди Петдесетница православният свят отбелязва Черешова задушница.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Проектът „Живот за царския орел" (Life for safe grid) е номиниран от ЕК сред 15-те финалиста за наградите по LIFE проекти 2020.
За второто лунно затъмнение от полусянката на Земята за 2020 г.
Нови отличия прибавиха към колекцията си плувците от СК "Каменград" - Панагюрище СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на клуба и от фейсбук профила на г-жа Е.Радивчева

Нови отличия прибавиха към колекцията си плувците от СК "Каменград" - Панагюрище

Написана от  Сряда, 20 Ноември 2019 22:45
 
На 16 и 17 ноември в град Пловдив се проведе Шестият плувен турнир, в който участваха 33 отбора от цяла България с над 600 участници.
  В спортнта надпревара участваха и част от плувците на панагюрския спортен клуб "Каменград", които за пореден път се представиха отлично. Те се наредиха на четвърто място отборно плуване в щафета микс, съчетано плуване, и отборно шесто място микс, свободен стил. В него участваха  Кристиян Спасов, Катрин Радивчева, Стоян Цанев и Теодора Ракова.
В конкуренция от 110 плувци в индивидуалната битка за медали Теодора Ракова

спечели второ място и сребърен медал на 200 м свободен стил.
Катрин Радивчева, въпреки крехката си възраст и физика, успя да мине най-тежката дисциплина в спортното плуване - 400 м съчетано, като завоюва второ място и сребърно отличие. На 100 м брус Катрин се нареди в челната тройка и украси гърдите си с още един медал - бронзов.
Отлично се представиха състезателите: Симеон Бобеков и Петър Маслев, които се наредиха на пето и шесто място в дисциплината 200 м свободен стил; Кристиян Спасов, който се класира на пето място на 100 м гръб.
Много добро впечатление остави и Стоян Цацов, който при жестока конкуренция от 155 плувци зае девето място на 100 м свободен стил и десето място на 200 м свободен стил, при който претендентите за медали бяха 110 плувци.
Не мога да не отбележа и отличното представяне на Кристияна Поибренска, която завоюва девето място на 200 м свободен стил, и Николай Терзиев, на когото само секунда не му достигна да изплува 100 м свободен стил под минута, коментира пред oshtepan.com г-жа Екатерина Радивчева, която е един от треньорите в СК "Каменград".
В началото на месеца - 1-ви 2-ри ноември, в София се проведе XXI Международен турнир "Замората". В него панагюрските плувци учстваха ва втори порреден път и отново оставиха отлични впечатления както у организаторите, така и сред останалите клубове.
ОТ СК "Каменград" блестящо се представи Катрин Радивчева, която грабна две златни отличия. Едното бе в дисциплината 200 м брус с резултат 3:03:27, а другото в дисциплината 50 м брус с резултат 297.03 секунди. Катрин спечели и среберъне медал на 100 м брус.
Впечатляващо се представиха и останалите панагюрски плувци: Теодора Ракова, Стоян Цанев, Кристиян Спасов, Кристина Поибренска и Петър Маслев, като се наредиха в челната десетка в конкурения с над 600  състезатели.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси