Следвайте ни и в социалните мрежи:

СУ „Нешо Бончев“ – Панагюрище има нов одобрен европейски проект „ТИМ+ПРО“ по програма „Еразъм+“,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Третото издание на волейболния турнир за момичета "Тодор Стоицев"  ще се проведе на 27 септември
РЗИ - Пазарджик информира днес за 7 потвърдени положителни проби за COVID-19 в областта през изминалото денонощие.
В Европа има богатство от езици – над 200 европейски и други езици,
РЗИ - Пазарджик информира днес за още 8 положителни проби за COVID-19 в областта.
Моменти от първото издание на Международния детски футболен турнир "Проф.д-р Лъчезар Цоцорков" Моменти от първото издание на Международния детски футболен турнир "Проф.д-р Лъчезар Цоцорков" СНИМКИТЕ са представени от пресцентъра на организаторите на турнира

Международният детски футболен турнир "Проф. д-р Лъчезар Цоцорков" ще събере в Панагюрище 150 деца от балканските страни

Написана от  Четвъртък, 07 Ноември 2019 17:43
За втора поредна година панагюрската спортна зала „Арена Асарел” ще събере на свой терен 150 малки футболисти в Международния детски футболен турнир „Проф. Д-р Л. Цоцорков“. 
Тазгодишното издание на турнира ще се проведе на 29 и 30 ноември, като ще противопостави 10 детски отбора на изявени футболни академии и школи от България и от балканските страни.
Вторият футболен турнир „Проф. Д-р Л.Цоцорков“ е за деца от набор 2009 и 2010, като организаторите продължават основната си линия за подкрепа на спорта при най-малките. В рамките на събитието традиционно ще бъде организиран и приятелски „мач на зведите“, който ще противопостави футболни ветерани от предишното футболно поколение от България срещу Европейски сборен тим. „Целта на детския футболен турнира е да амбицира все повече деца да спортуват и да играят футбол както професионално, така и за забавление“, коментира Жоро Славчев, бивш футболист на ФК "Левски" и организатор по спортната част на турнира.

Международният турнир Проф. Д-р Л. Цоцорков и тази година, и в миналогодишното издание показа, че в една неголяма българска община, каквато е Панагюрище, могат да се реализират големи спортни проекти, да се привличат международни спортни събития и професионални отбори за спортна подготовка“, допълни Михаил Атананов, управител на „Тракийски хотелиери“, организатор на турнира.

В първия ден от турнира (29 ноември) ще се играят мачовете в групите в 2 полувремена по 20 минути, като входът за първия ден е безплатен, а за втория ден (30 ноември), когато ще се играят полуифинали, финалите и „мачът на звездите“, билети се продават на символична стойност от 5 лв. за възрастни. Входът за всички деца и младежи до 18 години е безплатен. Билети за Международния детски футболен турнир се продават в Ивентим. Жителите на Панагюрище могат да купят своите билети на рецепцията на хотел & СПА "Каменград".
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси