Следвайте ни и в социалните мрежи:

Много трогателно е, когато, творейки, малчугани призовават да се помогне на дете. От два дена децата
На последните местни избори, проведени на 27 октомври 2019 г., в Панагюрски колонии нямаше
Още две положителни проби за COVID-19 в област Пазарджик са потвърдени в късните часове на 28 май, съобщиха
Старши учителят по български език и литература в СУ "Нешо Бончев" Пенка Пенева-Кокотанекова е сред удостоените за тази учебна година с наградата „Неофит Рилски”.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО

УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
През пролетния сезон, характерен с чести валежи и гръмотевични бури, EVN България припомня практични съвети

С много емоция премина второто издание на турнира по волейбол в Панагюрище в памет на инж.Тодор Стоицев

Написана от  Събота, 19 Октомври 2019 17:34
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Спортното събитие се проведе днес в зала "Арена Асарел" и на откриването му присъстваха членове на Лайънс клуб - Панагюрище, част от който бе и инж.Тодор Стоицев. Участващите в турнира приветства председателят на Управителния съвет на ВК "Пан волей" инж.Стоян Василев, който е и един от пастпрезидентите на Лайънс клуб - Панагюрище. Имаше изпълнения на мажоретен състав с ръководител Мария Бензарова, а турнира откри Лидия Стоицева, съпруга на инж.Тодор Стоицев, като връчи топката за започване на играта на Никол Воденичарова от отбора на домакина - ВК "Пан волей".
В турнира участваха отборите на ВК "Родопа" - гр.Смолян, ВК "Тополово" - гр.Тополово, и ВК "Пан волей" - Панагюрище.
Най-добре се представи отборът на "Родопа", от когото ВК "Пан волей" загуби последния мач, макар в първия гейм да показа надмощие. Панагюрските момичета победиха тима на ВК "Тополово". 
Накрая всички отбори получиха плакети с лика на инж.Тодор Стоицев, а за състезателите бе разрязана голяма торта, осигурена от Лайънс клуб - Панагюрище.


 


Плакети получиха още Лидия Стоицева и фирма "ОПТИКС" АД, един от основателите на която бе инж.Тодор Стоицев и която бе спонсор на волейболния турнир.Преди да бъдат връчени плакетите инж.Стоян Василев поздрави всички състезателки за страхотната игра, която показаха, с думите: "Браво! Напълнихте ми душата! Продължавайте напред и вярвайте в себе си!"

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси