Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 21 ноември Българската православна църква чества празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж.
 
С ведро настроение и при отлична организация премина първата Среща на поколенията в СУ "Св.Св.Кирил и Методий" в гр.Стрелча.
 
На 16 и 17 ноември в град Пловдив се проведе Шестият плувен турнир, в който участваха 33 отбора от цяла България с над 600 участници.
Във връзка с Европейската седмица за изследване за ХИВ и хепатит и по повод 1 декември – Световен ден за борба с ХИВ/СПИН, 
 
Добре се представиха участвалите в Х-ото издание на Международния турнир за Купа Диляна гимнастички на панагюрския клуб по художествена гимнастика "МЕРИ ДЕНС". 
 
Поредното си блестящо представяне направи младата панагюрска изпълнителка Надежда Ковачева на провелия се Национален конкурс "Песен от извора" в гр.Стара Загора.

И жените на СКТМ „Панагюрище” се представиха добре

Написана от  Вторник, 15 Октомври 2019 09:20
След поредното успешното представяне на 12 годишните тенисисти на СКТМ „Панагюрище” и класирането им за финалите,
както и на част от кадетите през миналата седмица, добро представяне направи и женският отбор от АРГ. Същите по решение на клубното ръководство напуснаха Висшата лига, за да станат член на АРГ-жени. Причините са ,че Каролина Лилова получи покана за участие в Турската супер-лига на Истанбулския „Истанбул-спортс“, Десислава Ботева прие покана на шампиона на България „Комфорт“ - Варна, а Йоана Ботева реши да почива тази година и да се отдаде на юридическото си образование.
В обора се завърнаха Нелина Петришка, която все още е далеч от най-добрата си форма поради майчинство, но въпреки това показа силен характер и в най-важния мач, от който ще се решат бронзовите медали, победи опитната Светла Кирякова
Другата състезателка - Мариета Димитров,а при резултат 2:2 също прояви воля и характер и
постигна победа с 3:2 и с това отборна победа над силния софийски полицейски отбор .Тази победа може би ще отвори вратите към бронзовите медали.
Другата състезателка Кристияна Муховска направи своя дебют и също се представи добре.
По същото време в гр. Пещера се проведе 1 кръг от ВРГ- 2 за мъже. В състава на панагюрският клуб играха младите надежди Георги Бойчев, Георги Тодореев, Станислав Метанов, Йордан Генов, средната възраст на която е 11 години и опитния състезател и водач на отбора Стойко Робов. Момчетата записаха една победа и три загуби, но целта е тяхното обиграване . Много добра игра направи Георги Бойчев побеждавайки най-добрият играч на домакините.
Клубното ръководство е доволно от представянето на своите играчи и им пожелава още по-големи успехи в предстоящите състезания.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси