Следвайте ни и в социалните мрежи:

 
Добре се представиха участвалите в Х-ото издание на Международния турнир за Купа Диляна гимнастички на панагюрския клуб по художествена гимнастика "МЕРИ ДЕНС". 
 
Поредното си блестящо представяне направи младата панагюрска изпълнителка Надежда Ковачева на провелия се Национален конкурс "Песен от извора" в гр.Стара Загора.
 
Със свое Р Е Ш Е Н И Е №796/18.11.2019 г. Административният съд в Пазарджик обяви ЗА НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН избора за общински съветници
На 16 и 17 ноември в Двореца на спорта в гр. Варна се проведе полуфиналният кръг от Държавното първенство по тенис на маса за момчета и момичета до 12 г.
Милка ПИСКОВА,
главен учител в СУ „Нешо Бончев”
На 13, 14 и 15 ноември учители и ученици от СУ „Нешо Бончев” посетихме НПГПТО „М.В. Ломоносов” по Национална програма „Иновации в действие”.
На 17 ноември две от групите на ФТС Тангра ", с. Попинци, участваха в Националния фолклорен фестивал "Слав Бойкин" в град Раковски,

Кристин Цветанков стана първи в "Игри за добрини"

Написана от  Събота, 12 Октомври 2019 19:27
 Kristin Tzvetankov спечели индивидуалната надпревара при мъжете на благотворителния турнир по тенис на корт “Игри за добрини"
???????? На финала той надделя с 2:0 гейма над представителя на “Аурибис” и получи купата при мъжете, съобщава на фейсбук страницата си "Асарел Медет" АД.

Асарелци не успяха да се преборят за първото място в отборното класиране и да вземат благотворителния чек още при първото си участие. В конкуренцията на АЕЦ “Козлодуй”, “Аурубис”, “Софарма” и “ТехноЛогика” асарелският най-нов отбор даде силна заявка за участието си догодина.
 
Освен капитанът Кристин Цветанков, на корта се бориха Луко Караджов, Николай ЧамовVeselina Bivolarova KolevaТаня Калоянова и Виолета Зяпкова.
СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси