Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври

По два медала блеснаха на гърдите на седем кикбоксьори на СК "ОПТИКС"

Написана от  Понеделник, 07 Октомври 2019 08:32
И седемте състезателите на панагюрския СК "ОПТИКС" се представиха отлично на държавното първенство по кикбокс- татами стилове,
което се проведе в Бургас на 5 и 6 октомври. И седемте състезатели се върнаха не с по един, а с по два медала.
При юношите старша възраст в категория 63 кг. изключителна игра, наситена с драматизъм, направиха Стайко Танковски и Гаврил Христосков. Двамата си размениха местата на почетната стълбица при награждаването за различните стилове.
Стайко Танковски спечели първо място в стила кик лайт и второ място на лайт контакт, а Гаврил Христосков взе първото място на лайт контакт и второто на кик лайт.
 
В същата категория, но при младшата възраст, техният съотборник Нено Чернирадев демонстрира много добра техника и успя да окичи гърдите си с бронзови  медали и в двата стила - кик лайт и лайт контакт.
В категория 69 кг., старша възраст, в стила кик лайт Цвятко Цветков показа изключителни концентрация и прецизност, които му помогнаха да вземе първото място на кик лайт и трето на лайт контакт.

В същата категория и възраст Лъчезар Ковачев също направи много добра игра и се класира на трето място и на кик лайт, и на лайт контакт. 
При младшата възраст в категория до 32 кг. Николай Такучев беше безусловен и грабна първите места и в двата стила - кик лайт и лайт контакт.
При девойките Силвана Байкова направи умели технични комбинации, с които си осигури два сребърни медала - на лайт контакт в категория 50 кг. и на кик лайт в категория 55 кг.

"Много, много съм доволен от представянето в Бургас! Сега няколко дни ще имаме почивка и почваме подготовка за състезанието по таекуон-до в Перник и после за кикбокс в София", коментира треньорът на медалистите Здравко Еров.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси