Следвайте ни и в социалните мрежи:


По данни на Световната здравна организация туберкулозата продължава да е едно от водещите заразни заболявания и един от основните проблемите на общественото здравеопазване.
Спектакълът „Светът на Златните момичета“ разтърси многобройната публика в панагюрската зала „Арена Асарел” на 10 декември.
2020 е високосна година и има 366 дни. От тях 250 са работни, 16 са официални празници
Тази седмица НЯМА обявени работни места за специалисти с висше образование в Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище, но за лица с трайни увреждания по чл.38, ал.1 от ЗХУ позициите са:
 
Програмата, която ще представим, е подготена специално за вашия град, каза днес на брифинг известната гимнастичка Невяна Владинова
 
Тази вечер в панагюрската спортна зала "Арена Асарел" ценителите на изкуството в спорта ще могат да наситят сетивата си

По два медала блеснаха на гърдите на седем кикбоксьори на СК "ОПТИКС"

Написана от  Понеделник, 07 Октомври 2019 08:32
И седемте състезатели на панагюрския СК "ОПТИКС" се представиха отлично на държавното първенство по кикбокс- татами стилове,
което се проведе в Бургас на 5 и 6 октомври. И седемте състезатели се върнаха не с по един, а с по два медала.
При юношите старша възраст в категория 63 кг. изключителна игра, наситена с драматизъм, направиха Стайко Танковски и Гаврил Христосков. Двамата си размениха местата на почетната стълбица при награждаването за различните стилове.
Стайко Танковски спечели първо място в стила кик лайт и второ място на лайт контакт, а Гаврил Христосков взе първото място на лайт контакт и второто на кик лайт.
 
В същата категория, но при младшата възраст, техният съотборник Нено Чернирадев демонстрира много добра техника и успя да окичи гърдите си с бронзови  медали и в двата стила - кик лайт и лайт контакт.
В категория 69 кг., старша възраст, в стила кик лайт Цвятко Цветков показа изключителни концентрация и прецизност, които му помогнаха да вземе първото място на кик лайт и трето на лайт контакт.

В същата категория и възраст Лъчезар Ковачев също направи много добра игра и се класира на трето място и на кик лайт, и на лайт контакт. 
При младшата възраст в категория до 32 кг. Николай Такучев беше безусловен и грабна първите места и в двата стила - кик лайт и лайт контакт.
При девойките Силвана Байкова направи умели технични комбинации, с които си осигури два сребърни медала - на лайт контакт в категория 50 кг. и на кик лайт в категория 55 кг.

"Много, много съм доволен от представянето в Бургас! Сега няколко дни ще имаме почивка и почваме подготовка за състезанието по таекуон-до в Перник и после за кикбокс в София", коментира треньорът на медалистите Здравко Еров.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси