Следвайте ни и в социалните мрежи:

 
На награждаването на най-добрите спортисти на община Панагюрище за 2019 г. ,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Пробно преброяване на населението и жилищния фонд ще проведе НСИ през пролетта. 
От години река Медетска и река Тополница са силно замърсени.
На 24 януари 1905 год. в с.Церово, Пазарджишко, е родена Стоянка Николова, известна в света на оперното изкуство с артистичното си име Елена Николай.
 
На официална церемония в зала "Арена Асарел" на 23 януари вечерта бяха наградени състезателите, намерили място в Спортната десетка на община Панагюрище за 2019 г.,

Петър Костурков грабна златно отличие в Плевен и други 5 медала спечелиха таекуондистите на Панагюрище

Написана от  Неделя, 06 Октомври 2019 21:43
На 5 октомври 2019 се проведе традиционният детски турнир за Купата на Община Плевен. Тази година той стана и международен
с участия на състезатели от Северна Македония.
Спортен клуб „ОДИН” – Панагюрище участва с 10 състезатели, двама от които бяха от секцията на клуба в София. Най-голямата радост и гордост за отбора е представянето на Петър Костурков, който с безапелационни техники победи всички свои противници и донесе в Панагюрище златния медал а категория до 45 кг.
Много добре се представиха Йоана Мантзуи и Деян Аначков, които се окичиха със сребърни отличия в категориите си след атрактивни победи до финалите.
Дарина Машева заслужи бронзовия медал в категорията си след сърцата игра.
Георги Байков пък демонстрира динамични комбинации с ръце и крака и малко не му достигна до медал.
"Състезанието беше първо за Петко Богоев, Влади Пашов, Боби Чуклев, Костадин Наплатанов и Николай Гърчев. И петимата показаха истински боен дух, като някои от тях играха с именити национални състезатели, а Пеко и Ники заслужиха бронзовите медали в категориите си", коментира главният инструктор на СК "ОДИН" Желязко Гагов.
Той съобщи, че в клуба тече подготовка за изпит за черни колани на Илчо Машев и Лъчезар Ковачев, които ще демонстрират умения и знания в тридневни писмени, устни и физически тестове след една седмица
в Благоевград.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси