Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
Пробно преброяване на населението и жилищния фонд ще проведе НСИ през пролетта. 
От години река Медетска и река Тополница са силно замърсени.
На 24 януари 1905 год. в с.Церово, Пазарджишко, е родена Стоянка Николова, известна в света на оперното изкуство с артистичното си име Елена Николай.
 
На официална церемония в зала "Арена Асарел" на 23 януари вечерта бяха наградени състезателите, намерили място в Спортната десетка на община Панагюрище за 2019 г.,
Правителството одобри Доклад за отразяване на Националната концепция за насърчаване на активния живот на възрастните хора
Лекоатлетът Иван Иванов /в средата/ Лекоатлетът Иван Иванов /в средата/ СНИМКА: архив на oshtepan.com

От полумаратон КЛА "Оборище" попълни колекцията си с още няколко медала, три от които златни

Написана от  Неделя, 06 Октомври 2019 10:29
На 5 октомври се проведе Седмият лекоатлетически полумаратон „Ремово-Блатца-Ракитово – 2019”, който бе в чест на
107 години от Балканската война. Дистанциите, в които премериха сили участниците, бяха 5, 10 и 20км. КЛА „Оборище”- Панагюрище се включи в надпреварата с 18 състезатели в различните възрастови групи.
На 5 км при мъжете златен медал завоюва националният рекордьор Иван Иванов, следван от състезателите на „Тракия”- Пловдив. На същата дистанция при жените бронзов медал спечели Таня Узунова, а на 4-то, 5-то и 6-то място се класираха по-неопитните в тази възраст атлетки Теодора Тропчева, Габриела Скачкова и Лорена Немигенчева.
На 10 км при мъжете 4-то място спечели Кристин Кроснаров, а при жените, златото безапелационно грабна Николета Карабойчева, следвана от Ивон Гърбешкова.
В най-дългата и изтощителна дистанция – 20 км, златен медал спечели Мариела Стоилова, следвана от Ралица Караколева, която се окичи със среброто.
Макар и доста по-млади от останалите, с много добро представяне се отличиха състезателите на клуба: Марин Раленеков, Лука Ралчев, Станислав Варадинов, Иван Сейменов, Иван Кузманов, Александра Кукова и Поля Червенкова.
Организацията беше на отлично ниво, а най-добрите състезатели бяха наградени с купи и почетни грамоти, както и премирани с парични награди, разказа треньорът Катя Кроснарова.
Управителният съвет на КЛА „Оборище” Панагюрище и треньорът Катя Кроснарова изказват най-сърдечна благодарност на Ротариклуб - Панагюрище и в частност на неговия председател г-жа Ани Паланкалиева за осигурения превоз за участие на спортната проява!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси