Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври
Моменти от турнира в Пазарджик Моменти от турнира в Пазарджик СНИМКИТЕ са предоставени от СК "ОПТИКС", а снимката със Стайко Танковски е архив на oshtepan.com

Четири златни медала и един сребърен спечелиха състезатели СК "ОПТИКС" на турнир по кикбокс

Написана от  Сряда, 25 Септември 2019 08:58
(Обновена)
С
пециална покана за Гала вечер по кикбокс – Young fighters, получи панагюрският клуб по кик бокс „ОПТИКС“, 
който участва в събитието със седем състезатели в конкуренция с 15 клуба от страната.
Турнирът се проведе на 22 септември в Пазарджик и бе в две от най-атрактивните и силови дисциплини – K1 и Лоу кик. 
Безапелационен шампион при мъжете в категория до 63кг. стана Стайко Танковски, който умело комбинираше работа с крак и ръце от правилна дистанция и повали в нокаут противника си на финала след ритник с въртене.


При юношите до 60 кг. Гаврил Христосков показа много сърцата игра с добър тайминг и успя да извоюва златната си купа на финала срещу много силен опонент от Перник.


Мъжка игра и златен медал за
клуба при юношите старша възраст в категория 63.5 кг. и Цвятко Цветков, който показа развитие При децата Стоян Солаков донесе четвъртото злато за СК „ОПТИКС“, след като отказа противника си с точни комбинации от ритници и удари с ръце в тялото му. 
При момичетата Силвана Байкова достойно защити името на клуба срещу по-едра и по-тежка противничка и донесе сребърна купа в категорията си.
Много добре се представиха Николай Такучев, който получи тежки удари, но не се отказа, а продължи да се бори, Цвятко Цветков, Мартин Цветков. Добри Байков получи дисквалификация, но взриви ринга с уроци по атрактивност с точни ритници и дори противникът му призна неговото превъзходство.


Треньорът  Здравко Еров е изключително доволен от представянето на състезателите, защото всички за първи път са играли на ринг и са показали ниво.
Галата в Пазарджик беше изключително важна за обиграване и демонстрация на упорития труд на състезателите на СК „ОПТИКС“, на които предстои държавно първенство в град Бургас на 5 октомври, коментира треньорският състав на клуба.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси