Следвайте ни и в социалните мрежи:

Здравейте,
Пиша Ви по повод липсата на всякаква ангажираност на кмета на Община Панагюрище относно това, което се прави в селата.
Ако сте пропуснали да гледате българската комедия"ЗАВРЪЩАНЕ"– 2D премиера, на режисьора Ники Илиев,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
ОТДАВА ПОД НАЕМ СЛЕДНИТЕ ОБЕКТИ
Огромен успех постигнаха панагюрските гласове на Петнадесетото издание на Международния фестивал на изкуствата „КРЪСТОПЪТ НА МУЗИТЕ“, 
 С много емоция и високи нива на адреналин премина второто издание на волейболния турнир за момичета, организиран в памет на инж.Тодор Стоицев. 
Поименната студентска стипендия „Проф. Марин Дринов” бе връчена на тържествена церемония на 18 октомври

Денис Станчовски направи втори полеви тест за Сърбия рали

Написана от  Четвъртък, 19 Септември 2019 20:35
18-годишният панагюрец Денис Станчовски първи отвори днес предстартовите тестове на българските екипажи,
които се готвят за Сърбия Рали в края на идната седмица в Врънечка баня, съобщи сайтът bgnrc.info. „Предполагах, че днес ще е слънчево, но дори малко се зарадвах, когато сутринта видях, че е мрачно и ще вали”, споделя действащият национален шампион в RC5. Така днес той направи първите си километри на „мокро“.
„Направихме около 25 – 30 километра, като доброто беше, че първите бяха на дъжд, а после трасето изсъхна и така имах възможността да правя проби и на два вида настилка”, споделя още младият пилот.
При първото изпитание по време на състезание – кюстендилските планински изкачвания, Денис трябваше да кара без диктовка, но тийнейджърът се справи брилянтно, след като от началото на квалификациите до финала сваляше от времената си средно по 0.71 сек, и отгоре на всичко нито един път не излезе извън десетката в общото подреждане на Осогово 2019.
През миналия шампионат Денис Станчовски завърши на върха на RC5, спечели трофея за млади пилоти, носещ името на Тодор Славов и за малко се размина с първото място в Хюндай Рейсинг Трофи.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси