Следвайте ни и в социалните мрежи:

Доброволци от Национална Асоциация на Доброволците в Република България /НАДРБ/ участваха в национално учение на язовир „Доспат” в град Сърница.
Продължава паленето на отпадъци и сухи треви. Това е нарушение на нормативната уредба,
В Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище обявените свободни работни места за специалисти с висше образование са:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА НЕУПОТРЕБЯВАНИ
Днес Българската православна църква почита светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов,
Адриан НИКОЛОВ,
Институт за пазарна икономика

През юли внимание привлече новината за намерението на образователнотоминистерство да повиши самостоятелността на учителите при структурирането на учебното съдържание.

Националният треньор по тенис на маса А.Асенов е доволен от представянето на българите в Панагюрище, но смята, че им трябват повече участия в международни турнири

Написана от  Неделя, 18 Август 2019 18:54
Асен Асенов, треньорът на националния отбор на България по тенис на маса, даде добра оценка за представянето
на българските състезатели в 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Денислав Коджабашев и Теодор Александров влязоха в първите 8 при мъжките двойки, което се открои като най-добрия резултат на нашите играчи.
„Аз съм доволен от всички състезатели.Коджабашев и Александров играха много добре, чудесна победа за Стефан Тодоров, а Мария Йовкова и Полина Трифонова показаха голямо израстване. Вижда се, че имаме потенциал и трябва просто да продължим да работим, за да се получават нещата все по-добре. Много ми хареса, че публиката в залата подкрепяше бурно момчетата и момичетата.”
Според Асенов за повишаването на нивото на българските играчи е необходимо да натрупат повече международен опит.
„Трябват им повече турнири. Защото в последните два месеца нашите състезатели водеха само подготовка без официални мачове. Ако успеем да провеждаме повече международни срещи, мисля че ще достигаме все по-високо ниво”.
Прекаралият две десетилетия в Германия специалист даде своята гледна точка относно разликата между азиатските състезатели и европейците.
„При азиатците културата е съвсем друга. Тенисът на маса е национален спорт. Европейците се опитват да ги достигнат, но все още има голяма разлика. Тя е най-вече в работата, в инвестициите. Азиатците са на всеки турнир и то с по 20-30 състезателя”.
АВТОР: Георги Славчев
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси