Следвайте ни и в социалните мрежи:

 Адриан НИКОЛОВ,
Институт за пазарна икономика
Последните две седмици дойдоха с нова вълна от правителствени мерки,
РЗИ - Пазарджик информира за 12 положителни проби за COVID-19 през последното денонощие.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
 
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
От Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик припомнят на водачите на МПС, че се удължава срокът
РЗИ - Пазарджик информира днес за 9 положителни проби за COVID-19 в област Паазарджик.
На 6 август Българската православна църква чества едно от най-значимите евангелски събития - явяването на Иисус Христос

Лятното турне на Стоичков "25 години от САЩ'94" приключи. Ще има и зимно

Написана от  Петък, 02 Август 2019 18:07
В края на юли носителят на Златната топка Христо Стоичков представи в нови 6 града биографията „Христо Стоичков. Историята“, като започна от Панагюрище.
Всяка от срещите в /Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен и Русе/ бе съпроводена с часове подписване на книги, тениски, картички и други фен артикули, като Камата раздаде над 10 000 автографа по време на своето лятно турне „25 години от САЩ ’94“. От издателството отбелязват като значим и благотворителния елемент на 8-дневния маратон. Събрани са 13 375 лева от срещите в Стара Загора и Плевен, като 11 175 лева от тях за лечението на старозагорката Камелия Добрева, а останалата част е дарена в полза на фондация "Св.Иван Рилски" - Плевен.
Голяма чест е да си издател на неуморния Христо Стоичков! Усмивките на тези над 5000 души, които дойдоха да вземат автограф върху книгата и да се снимат с него в шестте града на турнето, само затвърждават усещането. Най-голямата награда за нас обаче е фактът, че успяхме да срещнем стотици млади футболни таланти с най-великия български футболист, и вярвам, че неговите думи са променили много животи, каза Милена Стефанова от издателство „Софтпрес“. Навсякъде ни помагаха чудесни съорганизатори на местно ниво, които направиха турнето "25 години от САЩ'94 възможно, допълни тя.

 
Христо Стоичков ще има и зимно турне през декември в още няколко български града, като преговорите за датите и местата на срещите са в напреднала фаза. Преди това Камата, Владимир Памуков и тяхната „Христо Стоичков. Историята“ ще гостуват в Барселона, Торонто и Варшава.

 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси