Печат на тази страница
Част от миналогодишните състезатели в престижния спортен форум в Панагюрище Част от миналогодишните състезатели в престижния спортен форум в Панагюрище СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Супер турнирът по тенис на маса Seamaster 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open ще е от 13 до 18 август и ще се излъчва от Nova sport

Написана от  Сряда, 31 Юли 2019 18:39
Петото издание на супер турнира по тенис на маса Seamaster 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open ще бъде излъчвано по Nova Sport. 
Един от водещите спортни канали у нас ще покаже на своите зрители около 12 часа преки предавания.
Състезанието ще се проведе от 13 до 18 август в
зала “Арена Асарел” в Панагюрище и във фокуса на вниманието на Nova sport ще влязат решителните битки от 17 и 18 август. Каналът ще даде възможност на почитателите на този спорт да проследят всички мачове от 1/4 финалите до сблъсъците за златни медали.Общият брой на държавите, в които телевизионната аудитория ще може да проследи българския турнир, отново ще бъде над 100.
Китайският гигант CCTV, който със своята мрежа от над 50 канала е достъпен за повече от 1 милиард души, ще следи отблизо събитията в "Арена Асарел", а по традиция на най-голяма популярност в Азия състезанието ще се радва в Япония, най-вече благодарение на TV Tokyo. Друг световен гигант - Fox ще излъчва турнира в Австралия. 
Не стойте пред телевизорите, а елате в “Арена Асарел”! Панагюрище пак посреща гости от цял свят 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан