Следвайте ни и в социалните мрежи:

Предстои провеждането на Студентския празник 8-ми декември. Служителите от Областната дирекция на МВР и
Жители на село Алеко Константиново организират кампания за набиране на средства за възстановяването на храм „Свето Възнесение Христово“, 
Днес Православната църква почита св.Николай, архиепископ Мирликиийски Чудотворец.
От 1 ноември до 2 декември на територията на област Пазарджик са възникнали 6 пожара без преки материални загуби(запалени комини)
На 5 декември Православната църква почита преподобни Сава Освещени.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
гр. Панагюрище
провежда офертно проучване
Катрин Радивчева с треньора Екатерина Радивчева и басейнът в Благоевград. Катрин Радивчева с треньора Екатерина Радивчева и басейнът в Благоевград. Снимката с момичето и жената е архив на oshtepan.com, а с басейна е от Община Благоевград

Плувците на СК "Каменград" - Панагюрище се представиха отлично на ДЛОП. Катрин Радивчева спечели сребърен медал

Написана от  Вторник, 09 Юли 2019 11:38
 
От 5 до 7 юли в Благоевград се проведе държавното лично и отборно първенство по плуване за деца, родени 2007-2008 година.
За медали се бориха над 400 състезатели от 55 клуба в страната. Сред тях бяха и 6 плувци от панагюрския СК "Каменград" - 2 момчета и 4 момичета. Въпреки че бяха с по една година по-малки от останалите състезатели, те се реализираха отлично и за пореден път оставиха у плувната гилдия много добри впечатления.
Във всички дисциплини, в които плуваха панагюрските деца, имаше конкуренция от по над 80 претенденти за отличия, като на 50 м свободен стил при момчетата в надпреварата  участваха 105, а при момичетата 90 състезатели.
Въпреки силната конкуренция, блестящо се представи Катрин Радивчева, която спечели сребърен медал и постигна изключително висок резултат. Тя преплува 200 м брус за 3 минути 4 секунди 56 стотни. Във всички останали дисциплини Катрин влезе в двайсетицата, а в своята възрастова група винаги беше в тройката, разказа треньорът Димитър Аврамов.
Макар да не успя да вземе медал, чудесно плуване показа Теодора Ракова, която също водеше битка с по-големи състезателки и постигна високи резултати. Стоян Цанев също доказа, че е изключителен боец, оставяйки сред своите връстници впечатление за силен конкурент. Отлично впечатление направи и Кристиян Спасов. При изключително борбена ситуация децата донесоха точки за своя отбор и това много приятно изненада треньорите Димитър Аврамов и Екатерина Радивчева.
Единствено заради плахото си плуване Кристияна Поибренска не успя да разкрие пълния си плувен капацитет, коментира треньорът Димитър Аврамов. Той посочи, че добро се е представила и Елисавета Каменова, въпреки че не е успяла да се качи на почетната стълбичка. В двете плувни щафети обаче - 4 х 100 м свободен стил и 4х100 смесен стил -  Кристияна и Елисавета се представиха повече от достойно и влязоха в първата 15-тица от 53 отбора, а в крайното отборно класиране заеха 13 място.
За някои тези класирания едва ли будят интерес, но като се има предвид, че плувният спорт в Панагюрище е най-младият, а конкуренцията изключително сериозна, можем смело да заявим, че плувците на СК "Каменград" се развиват прогресивно, коментира треньорът Аврамов. Той допълни, че зад Панагюрище в класацията са останали клубове от София, Стара Загора, Бургас...
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси