Следвайте ни и в социалните мрежи:

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище

ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:
Времето, през което са полагани грижи за човек с право на чужда помощ, 
Заболелите спешни медици в Пазарджик са 11 и техни колеги от филиалите в областта ще бъдат командировани,
ДНЕС в Исторически музей – Стрелча  наградиха отличените в общинския конкурс за детско и ученическо творчество
ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАШИЯ ОТБОР...
Повече от 20 години ОПТИКС е лидер в областта на високотехнологичното оптично производство
На 10 август в Исторически музей - Панагюрище по инициатива на Родов комитет "Райна Княгиня"
Иван Нетов с министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева и свои колеги. Иван Нетов с министъра на младежта и спорта Мариана Георгиева и свои колеги. Снимките се ползват със съгласието на Иван Нетов от неговата фейсбук страница.

Нетов пръв сред съдиите в Европа и втори в света

Написана от  Вторник, 26 Ноември 2013 10:21
Иван Нетов бе избран за председател на европейската съдийска комисия и за главен секретар на световната съдийска комисия на провелия се в края на миналата седмица Изпълком на Световната федерация по самбо, съобщи самият той.
Така той става първият човек сред съдиите в Европа и втори в света.
За oshtepan.com Нетов разказа за специалното отношение на руския президент Владимир Путин, лично открил Световното по самбо. 75 държави са участвали в спортния форум, провел се в Санкт Петербург, отбелязвайки 75 години от създаването на самбото. Над 60% от отборите получили финансова подкрепа – домакините поели част от разходите им, като общо отпуснатите средства били около 5 милиона долара. Нетов допълни, че на първите европейски олимпийски игри, които ще се проведат в Баку догодина, вероятността самбото да бъде включено в програмата е голяма. Няма да спрат усилията на федерацията и за признаването му за олимпийски спорт.
Единственият шампион за България е Марко Косев, който до преди година бе част от панагюрският клуб „Бойни спортове”, припомни Нетов, допълвайки, че основната причина вече да не е в родния клуб е по-лесното му включване в националния отбор като студент в НСА и част от клуба на академията. За Мария Оряшкова, многократният републикански и световен шампион по самбо подчерта, че вицешампионската й титла е огромен успех, защото миналата година на Световното тя къса кръстни връзки на коляното, 3 месеца е в гипс и има едва 6 месеца да се възстанови и тренира. Успехът си Мария постигна срещу Марина Прищчепа, която три поредни пъти става номер 1 в света.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси