Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 6 август Българската православна църква чества едно от най-значимите евангелски събития - явяването на Иисус Христос

"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД

гр. Панагюрище

ПРОДАВА СЛЕДНИТЕ

УПОТРЕБЯВАНИ АВТОМОБИЛИ:
РЗИ - Пазарджик информира за 8 потвърдени положителни проби за COVID-19 през последното денонощие.
Повече от 20 години "ОПТИКС" е лидер в областта на високотехнологичното оптично производство в България и на международния пазар.
Обновена
Правителството oдобри 30,5 милиона лева допълнителни разходи по бюджета на Държавен фонд „Земеделие”
РЗИ - Пазарджик информира за 8 положителни проби за COVID-19 за последните 24 часа област Пазарджик.
ФК "Оборище" след първия си гол във вчерашния ден срещу "Чепинец"; сн. вдясно - Илия Анчев, президент на ФК "Оборище". ФК "Оборище" след първия си гол във вчерашния ден срещу "Чепинец"; сн. вдясно - Илия Анчев, президент на ФК "Оборище". oshtepan.com

Целта на ФК „Оборище” е челната тройка, казва президентът Илия Анчев

Написана от  Понеделник, 25 Ноември 2013 12:41
- Господин Анчев, оценката Ви за представянето на ФК „Оборище” през есенния полусезон?

- Моята лична оценка за представянето на отбора е задоволителна. Отборът завърши есенния полусезон на пето място - на четири точки от втория.
През пролетта имаме благоприятна програма с осем домакинства и това е предпоставка за по-предно класиране на отбора. В някои от мачовете основни футболисти се представиха много слабо. Това пролича особено в мачовете с „Вихрен” – Сандански, и „Пирин“ –Благоевград. Останаха съмнения за симулативна игра на тези футболисти. Но това са трудно доказуеми неща.
При представянето на чужд терен липсва агресивност в някои от футболистите, затова през зимата ще потърсим и нови попълнения, за да решим този проблем.

- Смяната на треньори означава ли, че все още търсите верния човек, който да води родния отбор?
- Надявам се, че с назначаването на Танчо Калпаков вече сме го намерили. Мачовете, в които той бе начело, отборът се представи добре. Трябва да отчетем и това, че той пое отбора в труден момент - след две тежки загуби - и успя да го стабилизира. Селекцията не беше правена от него. Амбициран е да направи за пролетния полусезон добър отбор, който с играта и представянето си да радва панагюрските любители на футбола.

- Чуват се гласове, че с изключение на отделни футболисти - като Ангел Парпулов и Георги Нетов - други панагюрци почти няма в игра. Как бихте коментирали?
- За съжаление, така е. Но след като повече от десет години работа в детско-юношеската школа, тя е на много ниско ниво, какво да очакваме.        
В детската и юношеската школа има добри футболисти, които след някоя година трябва да влязат в мъжкия отбор. В момента имаме детски отбор, юноши младша и юноши старша възраст. Дотогава ще бъдем принудени гръбнакът на отбора да бъде от външни футболисти.

- Има ли финансов ефект от пускането на билети за мачовете и очакван ли е размерът му?
- Билети имаше и през миналата година. Те са в размер на очакваните приходи. Най-много приходи има от мачовете с отборите на Варвара и Сливница - 800-900 лв.
Но има и вход с предварително платени входни карти, така че посещаемостта на мачовете е добра. Ние сме на едно от първите места по посещаемост в Югозопадната „Вгрупа.

- Каква цел ще поставите пред треньорския щаб през пролетния дял от първенството?
- Целта като класиране е челната тройка. Но другата цел пред треньорско ръководство е изграждането на боеспособен и агресивен отбор за гостуванията.Играта на отбора трябва да бъде привлекателна, за да радва многобройните любители на футбола.

Оценете
(0 гласа)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси