Следвайте ни и в социалните мрежи:

 На 27 септеври в зала "Арена Асарел" в Панагюрище се проведе третото издание на волейболния турнир за момичета
По предварителни данни инж.Георги Павлов е новият кмет на община Стрелча, в която днес се проведоха частични избори за местна власт.
Днес, 27 септември, в София беше учредена партия "Републиканци за България"
Днес се провеждат частични избори за кмет на две общини в област Пазаррджик – Стрелча и Септември,
РЗИ - Пазарджик информира днес за 22 потвърдени положителни проби за COVID-19 в областта.
СУ „Нешо Бончев“ – Панагюрище има нов одобрен европейски проект „ТИМ+ПРО“ по програма „Еразъм+“,

Дисциплините в петото издание на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън" ще са 5, а наградният фонд 190 000 долара

Написана от  Петък, 25 Януари 2019 16:00
Петото издание на Международния турнир по тенис на маса "Asarel Bulgria Open", което се провежда в Панагюрище през август, ще се различава по няколко пункта от досегашните четири издания.
Това съобщи за oshtepan.com новоизбраният председател на Сдружение "Асарел Бългрия Оупън" Асен Попниколов. Организацията на престижния спортен форум започна дни, след като приключи четвъртото му издание.
Дисциплините през 2019 година вече няма да са шест, а пет: индивидуално жени, индивидуално мъже, двойки жени, двойки мъже, и смесени двойки. В петото издание на "Asarel Bulgaria Open" НЯМА да участват 21-годишни състезатели, както беше досега.
Третата разлика е, че до 310 състезатели ще могат да участват на пряко елиминиране.
За първи път в съдийската колегия 
в последните два дена на турнира ще участват и двама български съдии: Светлана Кирякова и Кирил Лазаров. Шеф на съдийската колегия пак ще е Мария Ципу.
Наградният фонд ще е 190 000 щатски долара. През 2018 наградният фонд бе 160 000 щатски долара.
Масите, на коио ще се играе, отново ще са 12, като квалификациите ще са на 13-14 август, а самият трнир на 15-18 август.
Отново в организацията ще се включат и доброволци.
Отново генерален спонсор на събитието е "Асарел-Медет" АД. Спонсор ще е и холдинг "Съгласие". С финансова подкреепа ще се включи и Министерството на спорта. С останалите спонсори организаторите са още в процес на преговори.
За участниците в турнира ще се ползва легловата база на Парк-хотел "Асарел", на хотелите "Каменград" и "Court inn" в Панагюрище, хотел "Хебър" в Пазарджик. И четирите обекта вече са ангажирани.
 
 

"С помощта на екип от професионалисти, с които ще работим, ще развием и надградим "Асарел България Оупън" така, че инициаторът му г-н Иван Александров да се гордее. Той сбъдна мечтата на много хора", сподели Асен Попниколов. Той допълни, че, благодарение на Иван Александров, който бе председател нна Сдружение "Асарел Бългрия Оупън", много деца са се докоснали до олимпийски шампиони и са били щастливи.
Заявки за петото издание на "Асарел България Оупън" отново ще се правят от края на месец юни до края на месец юли.
Оценете
(2 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси