Следвайте ни и в социалните мрежи:

Нов успех записа в творческата си биография панагюрската млада изпълнителка Василена Маслева.
По неофициални данни резултатите от изборите за Европейски парламент, проведени на 26 май, в Панагюрска община са в полза на БСП.
Какви са част от фактите за Евросъюза, които е полезно всеки жител на Стария континент да знае или поне да назнайва?
Безразличие към изборите за Европейски парламент показаха жителите на община Панагюрище.
Блестящо се представи спортистът на СК "ОДИН" - Панагюрище Илчо Машев на престижното състезание по таекуон-до Босна Оупън 2019.
 
От имащите право да глас 21 660 души в Панагюрска община към 17.30 часа до урните отидоха

В Международния турнир по таекуон-до ITF „България оупън" в Пловдив участват 24 състезатели от СК "ОДИН" - Панагюрище

Написана от  Събота, 24 Ноември 2018 15:11
Над 700 спортисти от 15 държави участват в престижния Международен турнир по таекуон-до ITF „България оупън“, който се провежда днес и утре - 24 и 25 ноември, в спортната зала на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

В двата дена деца, девойки и юноши, жени и мъже от цяла Европа ще се състезават в дисциплините „форма“ и „спаринг“. За първи път действието ще се развива на шест игрални полета, което се очаква да допринесе още повече за зрителските емоции. Предвижда се изиграването и на особено зрелищната дисциплина „отборно спаринг“. 
В турнира участват общо 24 таекуондисти от трите секции на Спортен клуб” ОДИН”: секцииите в Панагюрище, Стрелча и София. От столичната секция, която отвори врати  на 2 октомври 2015 по идея на Пенко Пенчев и със съдействието на Желязко Гагов, за престижни места и в двете дисциплини ще се борят 7 състезатели.Досега съсстезателите на софийската секция имат призови места от всеки турнир имаме, като на последния в Стара Загора се представиха отлично и 6 деца завоюваха 11 медала, от които  3 златни .
Официалната церемония по откриването на турнира е ДНЕС от 19 ч. 

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси