Следвайте ни и в социалните мрежи:

Нов успех записа в творческата си биография панагюрската млада изпълнителка Василена Маслева.
По неофициални данни резултатите от изборите за Европейски парламент, проведени на 26 май, в Панагюрска община са в полза на БСП.
Какви са част от фактите за Евросъюза, които е полезно всеки жител на Стария континент да знае или поне да назнайва?
Безразличие към изборите за Европейски парламент показаха жителите на община Панагюрище.
Блестящо се представи спортистът на СК "ОДИН" - Панагюрище Илчо Машев на престижното състезание по таекуон-до Босна Оупън 2019.
 
От имащите право да глас 21 660 души в Панагюрска община към 17.30 часа до урните отидоха

Плувците на "Каменград" се представиха достойно и на турнира в Пловдив

Написана от  Понеделник, 19 Ноември 2018 23:35
 След като в първата десетдневка на ноември плувците на панагюрския спортен клуб "Каменград" спечелиха повече от 10 медала на изключително силните турнири в София и Бургас,
на 17 ноември те отново се  представиха достойно - този на престижен турнир в Пловдив. На него Теодора Ракова за пореден път се справи отлично с конкуренцията в своята възраст, като завоюва два бронзови медала - единият в дисциплината 50 м свободен стил, а другият на 50 м бътерфлай. Сборът от точките й в дисциплините, които участва, й отредиха трето място в нейната възраст, като спечели и купа.
Въпреки че здравословно още не се е възстановила, много добре се представи в своята възраст и Катрин Радивчева, макар да не успя да спечели призово място.
Чудесно плуваха Николай Терзиев, Петър Маслев, Стоян Цанев, Кристиян Спасов, които чувствително подобриха личните си резултати. Много добри спортни умения показаха Кристияна Поибренска, Симеон Бобеков, Дара Маслева и Милиян Сурлеков.

И в Пловдив представянето на панагюрските плувци оставиха отлични впечатления както в организаторите на клуба, така и в своята конкуренция. Сега в рамките на месец спортистите на СК "Каменград" ще наблегнат на подготовката, тъй като към края на декември има други вжни състезания, в които ще участват част от тях. "Прекаленото участие в състезания е за сметка на целогодишната подготовка на плувците", изказа мнение Димитър Аврамов, един от треньорите на клуба.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси