Следвайте ни и в социалните мрежи:

 Отлично се представиха състезателките на СКХГ "МЕРИ ДЕНС" на провелия се в Пазарджик на 22 и 23 юни турнир по художествена гимнастика "Диляна Прима".
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД 
гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНИЯ УПОТРЕБЯВАН АВТОМОБИЛ:
Отборът на 14-годишните състезателки на Хандбален клуб „Панагюрище” успя да стане вицешампион на България.
Обявените свободни работни места за специалисти с висше образование в Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище тази седмица са за:
 
На държавния зрелостен изпит по българрски език и литература  резултатът на учениците от област Пазарджик е
На провелия се на 21-23 юни V Международен фестивал "Вярвай, искай, можеш" - гр. Банкя, панагюрският музикален талант Василена Маслева
Столетничката Мария Атмаджова с дъщеря си Парашкева Столетничката Мария Атмаджова с дъщеря си Парашкева СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Мария Атмаджова от село Бъта празнува 100 години

Написана от  Вторник, 09 Октомври 2018 16:19
ДНЕС Мария Иванова Атмаджова от село Бъта, община Панагюрище, навърши 100 години.
За столетието й Кметството в селото подготви специално тържество с песни и стихчета, изпълнени от децата на местната Детска градина „Надежда“. Кметът нна Бъта Георги Александров лично поздрави рожденичката, като й подари богата кошница плодове, бонбони и цветя. Същия подарък столетничката получи и от кмета на община Панагюрище Никола Белишки, който също лично поздрави юбилярката. С него бе и заместникът му по "Хуманитарни дейности" Галиина Матанова.
През изминалото столетие баба Мария е преживяла много трудни, но и много щастливи дни и години. Цял живот се е грижила за семейното стопанство и всички съселяни ще я запомнят като разумен, жизнен и работлив човек. Преди година баба Мария плетеше на една кука голяма покривка за маса. Тогава на шега каза, че е "за догодина".
От доста години за нея се грижи дъщеря й Парашкева, която с усмивка напомня, че в рода има доста дълголетници.
Баба Мария Атмаджова е един от най-възрастните жители на България.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

  


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси