Танцьорите на "Тангра" по време на различни участия Танцьорите на "Тангра" по време на различни участия СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Танцьорите на „Тангра” заминаха за участие в два фестивала в Гърция

Написана от  Неделя, 26 Август 2018 19:50
ДНЕС самодейците от Представителен фолклорен танцов състав „Тангра” заминаха за южната ни съседка Гърция,
където ще бъдат до 3 септември и ще участват в два фестивала. Поканата самодейците от село Попинци са получили от ЦИОФФ, откъдето поемат всички разноски по пребиваването на танцьорите ни в Гърция.
Август месец беше наситен с участия за танцьорите на „Тангра”. Последните две бяха в празничната програма за Деня на миньора в село Панагюрски колонии


и в шестото издание на фестивала „Добринишко лято“. Той е инициатива на местното читалище „Димитър Благоев“ и се провежда в съботните вечери от юли до септември в Добринище. Това е формат, в който гостуват различни формации и групи от цялата страна, за да разнообразят летните вечери на туристите, избрали града за своята почивка.
В средата на август ПФТС „Тангра” участва в празничната програма за деня село Попинци и в официалното откриване на четвъртото издание на Международния турнир по тенис на маса „Асарел България Оупън” в зала „Арена Асарел” в Панагюрище.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси