Хитовият моноспектакъл на Захари Бахаров „ЧАМКОРИЯ“ гостува в Панагюрище на 18 април

Написана от  Вторник, 10 Април 2018 18:07
Актьорът Захари Бахаров идва в Панагюрище с хитовата комедия „Чамкория“. Моноспектакълът по факти от българската история
ще се играя на сцената на Театър Дом паметник на 18 април от 19:00 часа. Адаптацията е на водещия режисьор Явор Гърдев по едноименния роман на Милен Русков, който е автор и на „Възвишение”. За ролята си на шофьор на междуградски автобус Захари Бахаров получи най-престижната награда за театър „Икар 2018”!
Действието пренася зрителите в България през 20-те години, при събитията около атентата в църквата „Света Неделя“. Захари Бахаров като банишорския шофьор бай Славе засипва публиката с духовития си и искрен мисловен поток за социалдемократи, пингвини, взривени катедрали, за така нареченото семейство, за госпожиците Мици и Греци, докато се возят по маршрута София – Чамкория. Той така образно описва - с хумор и добронамереност - останалите персонажи, главно пътници от омнибуса и колеги шофьори, всекидневни случки и исторически събития, че всичко преминава като филм в съзнанието на зрителя. Сред това незабравимо, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие с омнибуса на бае Славе, се прокрадва и един по-мрачен сюжет.
Билети за „Чамкория“ със Захари Бахаров в Панагюрище се продават на касата на Театър Дом паметник.
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси