Момиче-сандвич и хлебно влакче. Момиче-сандвич и хлебно влакче. oshtepan.com

Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента

Написана от  Петък, 25 Октомври 2013 16:05
Десетки кулинарни изкушения бяха подредени днес в Обединен детски комплекс като част от участие в конкурса „С даровете на есента”. 40 деца са взели участие в инициативата, която е традиционна за Комплекса.
Ястията по регламент бяха описани изчерпателно по формулата „Бързо, вкусно и здравословно с даровете на есента”.
С нетърпение ученици от ОУ „20 април” и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм изчакаха награждаването.
Първи награди спечелиха Дейвид Белишки от ОУ „20 април”, Николай Шангов от ОУ „Проф. Марин Дринов” и Иван Хърков от професионалната гимназия. Втори станаха Десислава Чоролеева от ОУ „20 април”, Виктор Аншов от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Никоела Пенева от професионалната гимназия. С трети места бяха отличени Стилияна Караджова от ОУ „20 април”, Петя Бистрекова от ОУ „Приф. Марин Дринов” и Дияна Тилева от професионалната гимназия. Грамоти получиха дриновци и априлци от втори, четвърти и седми клас и осмокласници от ПГИТМТ, а като учител мотиватор бяха изтъкнати Цонка Рабаджийска от ОУ „Приф. Марин Дринов”, Миланка Пенева от ПГИТМТ и Диана Гетова от ОУ „20 април”. освен наградите за победителите, за всички останали участници имаше домакински пособия.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси