Виктория Манева с вокалния си педагог Нона Немигенчева и с председателя на международното жури доц.Етиен Леви Виктория Манева с вокалния си педагог Нона Немигенчева и с председателя на международното жури доц.Етиен Леви

Виктория Манева си тръгна с Гран при от Международния фестивал "Кръстопът на музите", още 3 момичета от Панагюрище спечелиха награди

Написана от  Неделя, 22 Октомври 2017 17:54
Тринадесетото издание на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ се проведе от 20 до 22 октомври в София.
 "Кръстопът на музите" се проведе под патронажа на Министерството на културата. 
В направление вокал – поп и джаз, председател на международното жури бе доц. Етиен Леви, известен български певец и вокален педагог, преподавател в Нов Български Университет.
В това направление участваха 4 таланти от Школата по поп и джаз пеене „Евгений Зумпалов“ към Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище. Техен музикален педагог е Нона Немигенчева, а преподавател по солфеж Пепа Филина.

И четирите изпълнителки си тръгнаха с награди, въпреки че конкуренцията във всички възрастови групи бе по над 30 участници.
В четвърта възрастова група Виктория Манева, която на миналогодишното издание спечели златен медал, сега грабна Гран при.
Освен най-голямото отличие тя получи и купа от председателя на Съюза на българските читалища Николай Дойнов, и покана за участие в Международния фестивал "Съзвездие от таланти"в Кишинев,Молдова, който ще е в началото на декември.
В трета възрастова група Йорданка Димитрова спечели бронзов медал, а Надежда Ковачева получи признанието Дипломант I степен. Същото отличие, но в първа възрастова група, получи 8-годишната Кристиана Чуклева.
Вокалният педагог Нона Немигенчева сподели за oshtepan.com, че е много доволна от постигнатото и от четирите момичета.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

1 коментар

  • Връзка на коментара Цветана Немигенчева Сряда, 25 Октомври 2017 00:37 публикуван от Цветана Немигенчева

    Поздравления за талантливите момичета на Панагюрище!
    Вики и Надя, гордея се с вас!

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси