Габриела Шкодрева и другите две момичета, които получиха заветното "да" Габриела Шкодрева и другите две момичета, които получиха заветното "да" СНИМКАТА е от фейсбук страницата на X Factor

Габриела Шкодрева също продължава в X Factor

Написана от  Неделя, 24 Септември 2017 20:13
Тази вечер на сцената на музикалния тв формат X Factor се представи 17-годишният панагюрски талант Габриела Шкодрева.
Четиричленното жури оцени изпълнението й и заедно с още две момичета Габриела продължава в музикалното състезание.
Първите думи на ментора Саня за Габриела бяха "Много си странна". Саня каза още, че в гласа на панагюрската изпълнително има нещо интересно. "Безспорно е, че си талантлива", коментира другият ментор Любо Киров.
Вероятно Габриела Шкодрева ще пее по-нататък в група с другите две момичета, ако се съди по начина на излъченото представяне тази вечер и снимката във фейсбук страницата на музикалния формат.
От 8-годишна Габриела Шкодрева е възпитаник на Обединената школа по изкуствата "Евгений Зумпалов" - Панагюрище, където нейн вокален педагог е Нона Немигенчева. Габриела Шкодрева обаче е откритие на музиканта Пепа Филина, която също е преподавател в ОШИ "Евгений Зумпалов".
Габриела е ученичка в XII клас в СУ "Нешо Бончев" - Панагюрище. Печелила е десетки призови места от различни национални фестивали.
Другите двама панагюрски тланти, които продължават ндпреварата в музикалния формат, са Дейвид Белишки и Петя Ерова, които журито хареса още със старта на излъчването на формата на 10 септември.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси