Читалище откри новата творческа година Архив в-к "Оборище"; oshtepan.com

Читалище откри новата творческа година

Написана от  Сряда, 02 Октомври 2013 13:22
Народно читалище „Св. Боян Княз Български 2006” откри новата творческа година снощи в ОУ „Проф. Марин Дринов”. Боян Панчовски разказа, че все още се набират желаещи за обучение в няколко направления.
Както и досега ще има народни танци за начинаещи и напреднали деца, ръководени от Недялко Атмаджов, индивидуално и групово обучение за народни и забавни песни, под ръководството на Стефка Стефанова. Курс по компютърно обучение за начинаещи и напреднали от 50 часа ще ръководи Иван Длъгнеков, Ангелина Панчовска ще преподава в школа по латино танци, а г-жа Делийска ще разкрива тънкостите на театралното изкуство.
Панчовски уточни, че освен малкия физкултурен салон на дриновци, от читалището вече имат и друга база, която ще ползват за компютърното и театралното обучение. Между 50 и 60 възрастни и деца се очаква да са част от самодейния живот на „Св. Боян Княз Български 2006”.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси