Зам.-кметът Г.Матанова и председателят на ОбС Панагюрище В.Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - преподаватели от ОШИ "Е.Зумпалов". Зам.-кметът Г.Матанова и председателят на ОбС Панагюрище В.Зумпалова-Ралчева; сн. вдясно - преподаватели от ОШИ "Е.Зумпалов". oshtepan.com

Школата отвори врати за 57-ми път

Написана от  Вторник, 01 Октомври 2013 19:35
За 57-ма поредна година Обединената школа по изкуствата, която от няколко години носи името Евгений Зумпалов, отвори врати за десетки деца с различни таланти. Официално творческата година тази вечер откри ресорният зам.-кмет Галина Матанова, която приветства присъстващите и подчерта, че общинското ръководство полага усилия уютът в Школата да се разширява - след броени дни ще приключи ремонтът на стаите /подмяна на дограмата и паркета/, в които децата развиват дарбите си.
 
Празникът продължи с няколко изпълнения на възпитаници на пазарджишкото училище „Георги Брегов”, което от 30 години се развива като учебно заведение по изкуствата. Младите таланти от Пазарджик имаха изпълнения на китара и тромпет, впечатлиха с класическо, народно и поп и джаз пеене. Миналата година панагюрските деца бяха поздравени от пловдивски музикални таланти. Тържеството приключи с представяне на деветте преподаватели, които през 2013/2014 година ще направят по-достъпен светът на различните изкуства за децата.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси