Театър дом-паметник; Панагюрски таланти на тазгодишния фестивал "Родолюбие". Театър дом-паметник; Панагюрски таланти на тазгодишния фестивал "Родолюбие". oshtepan.com; архив в-к "Оборище"

И народни танци в Школата

Написана от  Понеделник, 30 Септември 2013 15:28
Над 90% от децата, получили свидетелства през юни от Обединената школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”, ще бъдат нейни възпитаници отново. От Театър дом-паметника уточниха, че във всички класове има и новоприети деца.
Главният експерт „Култура и вероизповедания” в Общинска администрация Магдалена Македонска съобщи, че в момента се набират желаещи за клас по народни танци, какъвто в последните години не е имало.
През новата творческа година в Школата отново ще работят в Музикалния отдел преподавателите Величка Маслева, Жана Райнова, Юлия Богоева – пиано и пеене, Нона Немигенчева – пеене, Пепа Филина - цигулка и китара, Стоил Атанасов - китара и ударни инструменти. Класът по художествено слово ще се ръководи от Дочка Кацарева, а английският език от Динка Врагова, стъпките от народните танци децата ще овладяват под напътствията на Цветелина Нонова.
Утре в 17 и 30 часа в камерната зала на Театъра официално ще бъде даден стартът на учебната 2013/2014 година за талантите от Школата.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси