Моменти от "Под едно знаме" Моменти от "Под едно знаме" Александра Дюлгярова

Продукцията „Под едно знаме“ на ОДК напълни голямата зала на Театъра

Написана от  Петък, 22 Април 2016 18:54
Александра ДЮЛГЯРОВА
Творческите си умения в различни изкуства показаха на 21 април възпитаниците на Обединен детски комплекс - Панагюрище,
 в голямата зала на Театър Дом – паметник. Програмата им премина под мотото„Под едно знаме“ и бе посветена на 140 години от избухването на Априлското въстание,.
Възрожденски песни, разкази за живота и делото на Бенковски, Райна Княгиня и всички българи, геройски загинали за свободата на България, бе основната тематична нишка в представения спектакъл, подготвено от членовете на студиото с ръководител Мария Куртакова.
С изпълненията на вокална група "Шанс" с музикален ръководител Иван Иванов, мажоретните състави " Елинор" и "Бейби Елинор " с хореограф Елеонора Найденова започнаха бурните аплодисменти в пълната с публика зала. Възторг  предизвикаха и трио ”Звънчета” с ръководител Стефка Стефанова, и ВГ”Шанс” с ръководител Иван Иванов, и клуб „Млади възрожденци” с ръководител Иванка Тодева.  
Цветелина Шопова и Стойко Шопов,които изпълниха "Песен за Райна Княгиня", продължиха да се радват на бурните аплодисменти, които кънтяха в залата.


Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси