Веселина Зумпалова-Ралчева; сн- вдясно - мажоретки от СОУ"Н.Бончев" Веселина Зумпалова-Ралчева; сн- вдясно - мажоретки от СОУ"Н.Бончев" Архив в-к "Оборище"

Повече финансова помощ за децата с изявени дарби

Написана от  Четвъртък, 27 Юни 2013 14:15
Писмо за по-голяма финансова помощ на децата с изявени дарби е изпратила Веселина Зумпалова-Ралчева, председател на Общински съвет – Панагюрище, до кмета на общината Никола Белишки.
Писмото е изпратено на 24 юни, когато г-жа Зумпалова-Ралчева даде пресконференция и на нея обяви инициативата си. Тя е провокирана от многобройните успешни участия на панагюрски таланти от различни сфери в различни регионални и национални фестивали и конкурси. Председателят на Общинския съвет обяви, че предложението за увеличаване на финансовата помощ е с цел да се облекчи участието на децата и техните ръководители в различни творчески форуми, като се поемат от общинската хазна таксите за участие и пътните разноски. Като илюстрация на част от успешните прояви Веселина Зумпалова-Ралчева посочи спечелените напоследък награди от попинските самодейци, мажоретките от СОУ „Нешо Бончев” и Обединения детски комплекс и получените от тях покани за участия зад граница.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси