Малчуганите от ЦДГ "Брезичка". Малчуганите от ЦДГ "Брезичка". Павлина Вайсилова

Заради дъжда отложиха тържество за вторник

Написана от  Понеделник, 10 Юни 2013 08:32
„25 години усмивки безкрай” бе озаглавен празникът в двора на ЦДГ „Брезичка” в последния ден от серията прояви, посветени на 25-та годишнина от откриването на детското заведение.
Честването на четвъртвековната годишнина започна на 3 юни с „Детски свят в снимки”, премина през детското въображение за света в рисунки и през живота на различни приказни герои, за да завърши с подготвената богата програма на 7 юни. В късния след обяд на петъчния ден десетки родители се събраха в двора на ЦДГ „Брезичка”, за да се порадват на уменията на децата си, но успяха да видят само танца на калинките, защото рукна дъжд като из ведро. Празникът беше прекратен с надеждата да се продължи вътре в сградата, но след това се стигна до решението да бъде отложен за 11 юни, вторник. На 7 юни възпитаниците на ЦДГ „Брезичка”, техните родители и учителките им бяха поздравени от кмета на община Панагюрище Никола Белишки и зам.-кметът Галина Матанова.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси