Моменти от спектакъла "Оцвети света". Моменти от спектакъла "Оцвети света". Марина Тричкова

Дриновци оцветиха света

Написана от  Събота, 08 Юни 2013 13:35
Дриновци оцветиха света на 6 юни вечерта. Спектакъл, в който участваха ученици, учители и родители изпълни голямата залата на Театъра.
Преподавателят по музика Пепа Филина – в основата на концерта, бе съчетала българските традиции в седенките от миналото и Вазовото „Под иго”, и съвремието с компютърните игри и забавления за децата. Песните и танците в „Оцвети света” бяха и весели, и затрогващи. А децата видяха част от учителите и родителите си в нова светлина – свободни и малко тъгуващи за ученическите си години. С последната песен - „Нека бъде светлина”- дриновци успяха да запалят една искра надежда в повече, защото показаха, че са различни и нестандартни, и не се страхуват от това. В края на празничната вечер директорът на ОУ „Проф. Марин Дринов” Екатерина Футекова поздрави специално четвъртокласниците, раздавайки свидетелствата им за завършен начален етап на основно образование.


Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси