С променено лице С променено лице Павлина Вайсилова

С балон над Панагюрище

Написана от  Събота, 01 Юни 2013 14:07
Безспорната атракция в организираната от общинското ръководство празнична палитра във връзка с Международния ден на детето – Първи юни, бе летящият балон.
С него над Панагюрище се издигнаха десетки деца.
Безброй усмивки, настроение и пъстрота изпълниха централния площад на Панагюрище „20 април” днес преди обяд и по обяд, когато имаше богата гама от игри, фокуси, клоунади, скечове и приказни етюди в изпълнение на театър „Мариета и Марионета”.
Цирково-вариететното шоу на дует „Росиели” със своето майсторско жонглиране с чаши, топки и какви ли още не забавляваше не само множеството малчугани, а и техните майки, татковци, баби и дядовци, изпълнили площадното пространство.
Както миналата година на Първи юни, така и тази децата окупираха студио „Усмивка”, където панагюрските художници Ирина Пелтекова и Нистор Хаинов с помощта на четката и боите оставяха върху сияещите им лица елементи на познати приказни герои. Навалица имаше и на мястото, където безплатно раздаваха разноцветни балони в различни форми. С разноцветни балони бе украсена и условната сцена пред читалище „Виделина”, откъдето се появяваха артистите.
Усмивки, настроение и цветност, зареждаща сетивата. С това ще се запомни тазгодишният Първи юни в Панагюрище. Идната седмица следват нови изненади.
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси