Китаристите от ОШИ и сн. вдясно - В.Маслева, Ж.Райнова и П.Филина Китаристите от ОШИ и сн. вдясно - В.Маслева, Ж.Райнова и П.Филина Марина Тричкова

На концерт раздадоха годишните свидетелства

Написана от  Петък, 31 Май 2013 21:39
Над 90 бяха раздадените тази вечер свидетелства на деца, че са завършили успешно годината в Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”.
Че е била повече от успешна, се видя на годишния концерт, в който младите таланти показаха наученото от октомври миналата година досега. За да развиват заложбите си по пеене, пиано, китара, акордеон, цигулка, английски език и актьорско майсторство, децата получаваха ценни знания от преподавателите Величка Маслева, Жана Райнова, Пепа Филина, Юлия Богоева, Соня Филина, Дочка Кацарева, Соня Гарчева, Стоил Атанасов и маестра Нона Немигенчева.
На концерта имаше впечатляващи изпълнения от Моцарт и Чайковски, Парашкев Хаджиев през „Панагюрско хоро” и „Аве Мария” до Адел, Грийн Дей и песента „Аз искам” към сериала „Революция Z”. Специално представяне имаха Филина, Маслева и Райнова, които, обявени шеговито като „повтарячки”,  демонстрираха пред голямата зала в Театъра майсторството си.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси