Децата от ОДК Децата от ОДК Марина Тричкова

Десетки деца от ОДК в концерт за 24 май

Написана от  Четвъртък, 23 Май 2013 21:01
Близо два часа продължиха тържествената церемония и концерт, посветени на 24 май – Ден на българската просвета и култура и славянската писменост тази вечер.
На церемонията бяха наградени удостоените с Учител на годината в четирите степени на обучение – от предучилищна до гимназиална, Творец на годината, Творец на Панагюрище. А концертът подариха десетки бивши и настоящи възпитаници на Обединен детски комплекс с директор Недялка Наплатанова.
Мажоретките и танцьорите на хореографа Елеонора Найденова, Стефка Стефанова и нейните деца от „Звънче”, вокална група „Шанс” на Иван Иванов, рецитатори, Иванина Узунова с преподавател Нона Немигенчева заслужено бяха аплодирани бурно след изпълненията си.
Кметът на общината Никола Белишки се обърна към учители, деца, абитуриенти и гости, заявявайки, че се прекланя пред труда на преподавателите, чиято днешна мисия е като великата мисия на първоучителите Кирил и Методий.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси