Дни на академичната книга Дни на академичната книга Марина Тричкова

В музея - академични дни и „СВОБОДАТА.NET”

Написана от  Вторник, 30 Април 2013 16:07
Свой щанд в двора на Историческия музей разположиха от Академично издателство „Проф. Марин Дринов” вчера, 29 април. С това бе даден стартът на дните на академичната книга в Панагюрище.
Те ще продължат до 1 май.
Другото събитие за деня бе откриването на изложбата „СВОБОДАТА.NET” на „Група 9”, познати на панагюрци от есента, когато за пръв път показаха свои творби, посветени на 250-годишнината от създаването на „История славяноболгарская”.
В Група-та са Иван Ушев, представил се сега с „Райна Поп Гьоргьова – Райна Княгиня”, Димитър Митков с „Моята мрежа са моите криле”, Роберт Цанев със „Свободни геометрични форми”, Евгений Григоров със „Светлината на хората. България 1943”, Георги Великов „Завалът”, Маргарит Гьорчев с „Пасажът и липсващата частица/Нежната граница между свободата и анархията”, Стелиян Стелиянов с „Как да ви гледам?”, Митьо Митев със „Свободни в матрица”, Йордан Йорданов с „Извисяване” и Георги Митев със „Свобода на мислите”.  
Творбите ще могат да бъдат разглеждани в музея през празничните дни.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси