Панагюрските таланти спечелили призови места в музикалните форуми "Кръстопът на музите", Орфеева дарба" и "Нота по нота" Панагюрските таланти спечелили призови места в музикалните форуми "Кръстопът на музите", Орфеева дарба" и "Нота по нота" СНИМКИ: архив на oshtepan.com от участия на панагюрските таланти в различни конкурси както тази година, така и през 2020

Близо 20 златни отличия на различни конкурси спечелиха възпитаниците на Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" - Панагюрище

Написана от  Събота, 27 Ноември 2021 20:21
 
Зашеметяващо се представиха възпитаниците на вокалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина
от Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище. Те участваха 3 музикални форума онлайн, спечелвайки близо 20 златни медала, няколко сребърни и един бронзов.
С участия в 3 музикални форума и 3 златни медала се отличава възпитаникът на г-жа Немигенчева Християн Балев. Той спечели ПЪРВО място на международен конкурс в Полша с видеоклипа си към песента "Велосипед",

ПЪРВО и единствено място, придружено със златен медал във втора възрастова група, в която бе най-малък изпълнител, на Националния фестивал „Орфеева дарба“ 2021 - София, и ПЪРВО място и златен медал на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ 2021 - София, на който Християн Балев получи максималния брой точки - 10, за изпълнението си в направление "Песен по музика на Стефан Диомов".
От Международния фестивал "Кръстопът на музите"  от 3 различни направления 3 ЗЛАТНИ МЕДАЛА грабна и Надежда Ковачева, възпитничка на г-жа Немигенчева и г-жа Филина.

За златните отличия Надя успя да се пребори с конкуренцията в своята възрастова група в направленията "Световен хит", "Песен на роден език" и "Джаз".

Лора Куруджиева също спечели 3 приза.
В направленията Световен хит" и "Джаз" тя бе отличена със златни медали, а за изпънението си в направление "Песен на роден език" получи второ място и сребърен медал. Лора развива певческия си талант под ръководството на г-жа Немигенчева и г-жа Филина.
Две първи места и златни медали спечели Стивани Джунова, възпитаничка на г-жа Немегинчева. Стивани обогати колекцията си с отличия направленията "Световен хит" и "Джаз".
На първо, второ и трето място на два различни музикални форума се класира друга ученичка на г-жа Немигенчева - Кристина Гочева.
 На "Нота по нота" в Пазарджик в нейната възрастова група не беше присъде3но нито първо, нито второ място, а само едно трето място и то бе за панагюрския талант. На "Кръстопът на музите" Кристина Гочева спечели първо място за изпълнението си в направлнеие "Световен хит" и второ място за представянето си в направление "Песен на роден език".
Иван Бондар, също възпитаник на Нона Немигенчева,  в своята възрастова група повтори представянето на Кристина.

Той спечели първо място и златен медал в направление "Световен хит" и сребърен медал в направление "Песен на роден език". На второ място в "Песен на роден език" се класира и малката по възраст Румяна Узунова, а златен медал в направление "Световен хит" спечели Дара Маслева.
Глория Щрангова,
възпитаничка на г-жа Немигенчева и г-жа Филина, също се представви отлично на "Кръстопът на музите". Тя спечели 2 златни медала - единия в направление "Световен хит", а другия в направление "Песен на Стефан Диомов".
С два медала е отличена и Кристиана Чуклева. В направление "Световен хит" тя спечели златен медал в своята възрастова група, а в направление "Песен на роден език" второ място и сребърен медал.
Впечатляващо представяне направи и Сияна Кокотанекова, която с 2 песни в едно и също направление - "Песен на роден език" спечели първо и трето място. И Кристияна, и Сияна развиват талнта си при г-жа Немигенчева и г-жа Филина.
С представянето си в "Кръстопът на музите" възпитаниците на Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" за пореден път показаха на конкурентите си, че са сериозна заплаха за тях на който и да е песенен форум.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси