Кристина Гочева, Христиан Балев и Павел Диков са с отличия от Международния конкурс "Sofia Grand Prix"

Написана от  Четвъртък, 14 Октомври 2021 20:27
 
Осмокласничката Кристина Гочева от Панагюрище бе една от 5-те претендентки с равен брой точки за голямата награда
на Международния музикален конкурс "София Гран При". След няколкодневно претегляне и премисляне на 12 октомври международното жури избра панагюрското момиче за подгласничка на носителката на Гран При.
Криси получи ПЪРВО място за изпълнението си и още една награда за отличното си представяне.


 

Отлично се представи и 8-годишният Христиан Балев, чиито резултати от онлайн надпреварата станаха известни много по-рано. Първият му авторски проект "Велосипед" спечели две златни отличия - първо място в категория "Видеоклип" и първо място в категорията "Нова БГ песен". 
Песента „Велосипед“ е по музика и аранжимент на композитора Светослав Лобошки, а текстът е на поетесата Христина Димова. Тонрежисурата и студийната реализация са на Ефтим Чакъров и Studio RE.
Режисьор на продукцията е художникът от Панагюрище Николай Радулов.
И Кристина Гочева, и Христиан Балев са възпитаници на вокалния педагог Нона Немигенчева от Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие в Панагюрище.
От същата школа е и петокласникът Павел Диков, чийто музикален ръководител е г-жа Пепа Филина. За изпълнението си в категория "Евровизия песен" Павел спечели трето място.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси