Комедията "Лъжата" ще гостува на панагюрска сцена през октомври СНИМКАТА е част от афиша

Комедията "Лъжата" ще гостува на панагюрска сцена през октомври

Написана от  Понеделник, 20 Септември 2021 21:14
Приятелство. Предателство. Подозрение. Истина или... лъжа. 
В центъра на действието в „Лъжата”, постановка на Театрална къща „VIVA ARTE”, са две семейни двойки, които постоянно си изневеряват. Те са от средната класа и по свой начин се борят с проблемите на средната възраст, не оставяйки възможност на зрителя да симпатизира на когото и да било от тях. 
Алис е забелязала най-добрия приятел на мъжа си с друга жена и е изправена пред мъчителна дилема - трябва ли да каже на приятелката си какво е видяла, или не? Съпругът й Пол се опитва да я убеди, че е наложително да скрие истината и полага всички сили, за да докаже, че лъжата е изкуство. Дали го прави, за да защити приятеля си, или самият той има тайни... Или може би самата Алис има своя тайна и се опитва да го принуди да признае собствените си лъжи, за да прикрие своите? Трудно е да се каже... Някои истини е най-добре да бъдат казани. Или...?
„Лъжата” е комедия за истината. За предимството да я прикриеш и за недостатъците от разкриването й.
 Пиесата на френския драматург Флориан Зелер се превръща в световен театрален хит, без да дава категоричен отговор на тези въпроси. В Панагюрище постановката ще гостува на 18 октомври на сцената на Театър дом-паметник. Участват Асен БлатечкиКойна РусеваСтефан ИвановМилена Маркова Маца
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси