Гран При, златен медал, сребърни и бронзови отличия за панагюрски певци на конкурса "Петнадесет лалета" в Хисар СНИМКИТЕ са предоставени от родители на участници в конкурса

Гран При, златен медал, сребърни и бронзови отличия за панагюрски певци на конкурса "Петнадесет лалета" в Хисар

Написана от  Неделя, 18 Юли 2021 12:00
 
Повече от отлично се представиха седемте дарования от Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към ЦПЛР - Панагюрище,
които бяха избрани да участват в присъствения етап на тазгодишното издание на  Националния конкурс с международно участие "Петнадесет лалета" в гр.Хисар. Той се проведе на 16 и 17 юли в Летния театър на града и до него бяха допуснати ДО 10 участници, представили се най-добре в първия етап, който е онлайн.
От Панагюрската певческа школа участваха 7 деца и младежи, като и седемте спечелиха медали, а Надежда Ковачева, възпитаничка на вокалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина, с изпълнението си грабна наградата Гран При в четвърта възрастова група.
Във втора възрастова група талантливата Стивани Джунова, чийто музикален ръководител е г-жа Нона Немигенчева, също получи много високи оценки от професионалното жури, и бе отличена със златен медал.
Със сребърни медали от конкурса си тръгнаха възпитаникът на г-жа Немигенчева Християн Балев, който се представи със своята първа авторска песен "Велосипед" по текст на Христина Димова, а музика и аранжимент Светослав Лобушки, а в най-голямата възрастова група Евгения Ангелова, възпитаничка на г-жа Филина. 
Бронзови отличия спечелиха 6-годишната Румяна Узунова, която се състезава в първа възрастова група, и Иван Бондар, който пя в пета възрастова група. И двамата се обучават от г-жа Н.Немигенчева. За бронзов медал в пета възрастова група успя да се пребори и Николай Дерменджиев, чиито вокални педагози са г-жа П.Филина и г-жа Н. Немигенчева.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси