Панагюрски таланти бяха отличени на Националния конкурс за забавна песен в Пловдив СНИМКТА е предоставена от родител на едно от отличените деца

Панагюрски таланти бяха отличени на Националния конкурс за забавна песен в Пловдив

Написана от  Неделя, 27 Юни 2021 13:16
 На 26 и 27 юни се проведе 18-ото издание на Националния конкурс за забавна песен в Пловдив.
Негов организатор е Центърът за подкрепа за личностно развитие към Обединен детски комплекс - Пловдив. Събитието е включено в календара на МОН и тази година премина в два етапа. Първият бе онлайн, а вторият присъствен, като участниците в него бяха подбрани от първия етап.
От Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие в Панагюрище до втори етап в конкурса бха допуснати 6 деца. И 6-те се представиха на ниво, като в първа възрастова група Валерия Николова, възпитаничка на музикалния педагог г-жа Пепа Филина, бе отличена с второ място, а Румяна Узунова, с вокален педагог г-жа Нона Немигенчева, получи диплом за отлично представяне.
Във втора възрастова група Стивани Джунова спечели второ място, а Християн Балев трето. В надпреварата за отличия в трета възрастова група участва Габриела Спасова, а в четвърта възрастова група Надежда Ковачева получи втората стипендия от общо трите.
Имаше много талантливи деца и страхотни гласчета, но децата на Панагюрище се представиха много добре, въпреки сериозната конкуренция, коментира за oshtepan.com г-жа Нона Немигенчева.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси