Панагюрска сцена Панагюрска сцена ОщеПан

Представяне на книга, изложба, пиеса до края на април

Написана от  Понеделник, 22 Април 2013 09:27
До края на месеца остават не малко прояви от културния календар на Общината. На 24 април от 17,30 ч. в Исторически музей ще бъде представeна книгата „Панагюрската памет” - изследвания, легенди, статии, биографии от Лука Мечинов, съставител - Георги Гемиджиев.
На 25 април от 17,30 ч. в голямата зала на Театъра класът по художествено слово и театър с преподавател Дочка Кацарева при Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов” ще представи пиесата „За принцесите и... още нещо”. На 29 април, понеделник, от 17,30 ч. в изложбената зала на Театъра ще бъде открита изложба – дърворезба „СВОБОДАТА. NET” на „Група 9”. Отново на 29 април, но от 16 часа в Историческия музей ще бъде дадeн стартът на Дни на академичната книга в Панагюрище - гостува Академично издателство „Професор Марин Дринов” (29 април –1 май).
На 30 април от 19 часа на площад „20 април” в магията на българския фолклор ще ни потопят от национален фолклорен ансамбъл „Филип Кутев”.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси