Габриела Спасова, Надежда Ковачева, Християн Балев Габриела Спасова, Надежда Ковачева, Християн Балев СНИМКИ: едната е предоставена от Надежда Ковачева, а останалите са архив на oshtepan.com

Надежда Ковачева и останалите певци от Панагюрище спечелиха златни, сребърни и бронзови медали на конкурса "Път към славата"

Написана от  Вторник, 16 Март 2021 18:33
 
Поредния връх в музикалното си развитие покори панагюрската девойка Надежда Ковачева, спечелвайки една от трите стипендии,
които тази година дадоха организаторите на IX-ото издание на Националния конкурс "Път към славата" само на вокалистите в четвърта възрастова група. В нея, в конкуренция с още 50 таланти от цялата страна, Надя постигна страхотен успех със своето песенно изпълнение, получавайки стипендия. За  изпълнителите от четвърта възрастова група участието бе присъствено. Надежда Ковачева е възпитаник на Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие  в Панагюрище и нейни вокални педагози са госпожите Нона Немигенчева и Пепа Филина. 
Отлично в трета възрастова група се представи и Габриела Спасова, която бе класирана на първо място и получи златен медал.Нейн музикален ръководител е г-жа Пепа Филина.
Втори места и сребърни медали във втора възрастова група спечелиха Християн Балев и Стивани Джунова, ученици на г-жа Немигенчева. Християн получи и награда за най-оригинален костюм.
Сребърни медали блеснаха и на гърдите на Лора Куруджиева и Глория Щрангова, които се състезаваха в трета възрастова група. Техни вокални педагози са госпожите Нона Немигенчева и Пепа Филина.
Трети места и бронзови медали завоюваха Николай Дерменджиев в пета възрастова група, Кристияна Чуклева в трета възрастова група и Йоана Караджова във втора възрастова група. И тримата са възпитаници на Нона Немигенчева и Пепа Филина. Бронзов медал прибави към отличията си Нели Недкова, която бе най-малката участничка в трета възрастова група. Тя усвоява тънкостите на пеенето при г-жа Филина. Други нейни ученички - Деница Панчовска, Йорданка Димитрова и Силвия Кемилова, не стигнаха до медали, но получиха дипломи за отлично  представяне.
Отличие за на-оригинален костюм получи Сияна Кокотанекова, която се състезава във втора ввъзрастова група. Тя се обучава и при двете музикални ръководителки.
За цялостен принос към конкурса и висок професионализъм Купата на името на Димитър Карнолски тази година получи г-жа НОНА НЕМИГЕНЧЕВА. Тя бе отличена и с Диплома за висок професионализъм. Същото отличие бе връчено и на г-жа Пепа филина.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси