Християн Балев и Лора Куруджиева с вокалния си педагог Нона Немигенчева и Кристина Гочева Християн Балев и Лора Куруджиева с вокалния си педагог Нона Немигенчева и Кристина Гочева СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Млади певци от Панагюрище са с отличия от международен онлайн конкурс в Италия

Написана от  Събота, 09 Януари 2021 14:37
В конкуренция с изпълнители от 27 държави панагюрски таланти спечелиха призови места в Международен песенен конкурс в Неапол, Италия.
 Конкурсът се проведе онлайн в края на миналата година и бе с възрастови групи до 16 години /Eurokids/ и от 17 до 26 години /Euro/.
От Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Център за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище в конкурса участваха четирима изпълнители, като и четиримата бяха отличени от журито.
За изпълнението си на песента „Рали“ на Васил Найденов 8-годишният ХРИСТИЯН БАЛЕВ е класиран на ПЪРВО МЯСТО, а за „Ла бамба“ ВТОРО.
ИВАН БОНДАР, който е на 17 години, за изпълнениеето си на фолклорна песен е класиран на ТРЕТО МЯСТО, а за изпълнението си на световен хит получава СПЕЦИАЛНА НАГРАДА. Със специална награда е отличена и 13-годишната КРИСТИНА ГОЧЕВА.

Т
римата са възпитаници на вокалния педагог Нона НЕМИГЕНЧЕВА.
 Четвъртата участничка от Панагюрище - 13-годишната ЛОРА КУРУДЖИЕВА, печели 2 специални награди. Нейни музикални ръководители са Нона Немигенчева и г-жа Пепа Филина.
Клиповете с изпълненията и на четиримата таланти са правени в Панагюрище през октомври и ноември 2020 г. 

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси